Maatwerkbesluit Activiteitenbesluit voor de mijnbouwlocatie Spitsbergen te Zuidbroek, Ministerie van Economische Zaken en Klimaat

De Staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat heeft op 3 juli 2023, op grond van het “Activiteitenbesluit milieubeheer” een maatwerkbesluit genomen voor een stookinstallatie van de Nederlandse Aardolie Maatschappij in Assen.

Het betreft een maatwerkbesluit voor een afwijkende emissiegrenswaarde voor stikstofoxiden ten behoeve van een overhead vapour combustor, binnen de mijnbouwlocatie Spitsbergen gelegen aan de Spitsbergen, in Zuidbroek. De door de Staatssecretaris vastgestelde emissiegrenswaarde voor stikstofoxiden bedraagt 250 mg/Nm3 bij 3% zuurstof.

Belanghebbenden kunnen op grond van de Algemene wet bestuursrecht tot en met 14 augustus 2023 tegen dit besluit bezwaar maken. Het bezwaarschrift moet uw naam en adres bevatten, duidelijk maken tegen welk besluit u bezwaar maakt en gemotiveerd, gedateerd en ondertekend zijn. Het bezwaarschrift moet worden gericht aan de Staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat, Directie Wetgeving en Juridische Zaken, Postbus 20101, 2500 EC, DEN HAAG.

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie, stuur dan een e-mail naar mijnbouwvergunningen@minezk.nl onder vermelding van het kenmerk V-27176.

Naar boven