Kennisgeving ontwerp afwijzende beschikking op grond van de Wet beheer rijkswaterstaatswerken voor het aanleggen, behouden, onderhouden en verwijderen van elektrische laadpunten (4 laadplekken) als aanvullende voorziening op de algemene parkeervoorziening van verzorgingsplaats Palmpol, langs de rijksweg A1 ter hoogte van km 52,250 HRR in de gemeente Barneveld.

Logo Rijkswaterstaat

KENNISGEVING

De Minister van Infrastructuur en Waterstaat heeft het voornemen een aanvraag voor een vergunning aan Fastned B.V. op grond van de Wet beheer rijkswaterstaatswerken (Wbr) te weigeren.

De aanvraag betreft het aanleggen, behouden, onderhouden en verwijderen van elektrische laadpunten (4 laadplekken) met bijkomende werken (6 parkeerplaatsen, voetpadverharding, (verplaatsen) straatverlichting, camera’s, y-vorm signing, mantelbuizen, (verplaatsen) picknickbank, (verplaatsen) molokcontainer) als aanvullende voorziening op de algemene parkeervoorziening van verzorgingsplaats Palmpol, langs de rijksweg A1 ter hoogte van km 52,250 HRR in de gemeente Barneveld.

Terinzagelegging

De (ontwerp) beschikking met bijbehorende stukken ligt vanaf 4 juli 2023 tot en met 15 augustus 2023 ter inzage bij Rijkswaterstaat Oost-Nederland: Eusebiusbuitensingel 66 in Arnhem. Voor het inzien van de vergunning dient u telefonisch een afspraak te maken. Dit kan via het telefoonnummer 06 159 528 31.

Zienswijze(n)

Een ieder kan zowel mondeling als schriftelijk zienswijzen inbrengen gedurende de periode van terinzagelegging. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan Rijkswaterstaat Oost-Nederland, Afdeling Vergunningverlening, Postbus 2232, 3500 GE Utrecht, onder vermelding van zaaknummer RWSZ2021-00018518.

Voor mondelinge zienswijzen kan contact worden opgenomen met de Afdeling Vergunningverlening bereikbaar onder telefoonnummer 06 159 528 31.

Inlichtingen Voor meer informatie over de (ontwerp)vergunning kunt u contact opnemen de afdeling vergunningverlening van Rijkswaterstaat Oost-Nederland via e-mailadres: on-vergunningen@rws.nl.

DE MINISTER VAN INFRA

STRUCTUUR EN WATERSTAAT,

namens deze,

Afdelingshoofd Vergunningverlening Rijkswaterstaat Oost-Nederland,

Mevrouw mr. M. Witte

Naar boven