Watervergunning aan K3 Delta B.V. voor de herinrichting en rivierkundige optimalisatie van een bedrijventerrein en het verplaatsen van een verondiepingsproject ten behoeve van de realisatie van natuur in de Havikerwaard aan de linkeroever van de Geldersche IJssel tussen kmr 897.200 en kmr 899.000 nabij De Steeg in de gemeente Rheden

Logo Rijkswaterstaat

KENNISGEVING

Terinzagelegging

Het ontwerpbesluit met bijbehorende stukken ligt vanaf 13 juni 2023 tot 26 juli 2023 ter inzage bij Rijkswaterstaat Oost-Nederland Eusebiusbuitensingel 66, Arnhem. U kunt contact opnemen met afdeling Vergunningverlening via het e-mailadres on-vergunningen@rws.nl om de stukken fysiek in te zien. Daarnaast kunt u de stukken digitaal opvragen via e-mailadres ON-Vergunningen@rws.nl, onder vermelding van zaaknummer RWSZ2022-00009468.

Zienswijzen

Gedurende de periode dat het ontwerpbesluit ter inzage ligt kan eenieder schriftelijk of mondeling zienswijzen over het ontwerpbesluit naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden ingediend onder vermelding van zaaknummer RWSZ2022-00009468 bij de minister van Infrastructuur en Waterstaat, ter attentie van Rijkswaterstaat Oost-Nederland, afdeling Vergunningverlening, Postbus 2232, 3500 GE UTRECHT of per email gericht aan on-vergunning@rws.nl. Ingediende zienswijzen worden met het uiteindelijke besluit en de bijbehorende stukken ter inzage gelegd.

Inlichtingen

Voor het verkrijgen van nadere inlichtingen over de ter inzage gelegde stukken kunt u contact

opnemen met de afdeling Vergunningverlening van Rijkswaterstaat Oost Nederland, telefoon 06-15952831 of email ON-Vergunningen@rws.nl.

DE MINISTER VAN INFRASTRUCTUUR EN WATERSTAAT,

namens deze,

Afdelingshoofd Vergunningverlening Rijkswaterstaat Oost-Nederland,

mevrouw M. Witte

 

Naar boven