Ontwerpbesluit vergunning Wet beheer rijkswaterstaatswerken voor elektrische laadpunten voor verzorgingsplaats Bovenboer langs de rijksweg A32 in Nijeveen (gemeente Meppel)

Logo Rijkswaterstaat

KENNISGEVING

Kennisgeving ontwerp afwijzende beschikking op grond van de Wet beheer rijkswaterstaatswerken voor het realiseren van elektrische laadpunten (2 laadplekken) als aanvullende voorziening naast de shop van het benzinestation op verzorgingsplaats Bovenboer langs de rijksweg A32, ter hoogte van km 16.100 HRL in Nijeveen (gemeente Meppel).

De Minister van Infrastructuur en Waterstaat heeft het voornemen een aanvraag voor een vergunning aan BP Europe SE – BP Nederland te weigeren op grond van de Wet beheer rijkswaterstaatswerken (Wbr).

De aanvraag betreft het realiseren van elektrische laadpunten (2 laadplekken) als aanvullende voorziening naast de shop van het benzinestation op verzorgingsplaats Bovenboer langs de rijksweg A32, ter hoogte van km 16.100 HRL in Nijeveen (gemeente Meppel).

Terinzagelegging

De (ontwerp) beschikking met bijbehorende stukken ligt vanaf 12 juni 2023 zes weken ter inzage bij Rijkswaterstaat Oost-Nederland: Eusebiusbuitensingel 66 in Arnhem. Voor het inzien van de vergunning dient u telefonisch een afspraak te maken. Dit kan via het telefoonnummer

06 159 528 31.

Zienswijze(n)

Een ieder kan zowel mondeling als schriftelijk zienswijzen inbrengen gedurende de periode van terinzagelegging. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan Rijkswaterstaat Oost-Nederland, Afdeling Vergunningverlening, Postbus 2232, 3500 GE Utrecht, onder vermelding van zaaknummer RWSZ2022-00005987.

Voor mondelinge zienswijzen kan contact worden opgenomen met de Afdeling Vergunningverlening bereikbaar onder telefoonnummer 06 159 528 31.

Inlichtingen

Voor meer informatie over de (ontwerp)vergunning kunt u contact opnemen de afdeling vergunningverlening van Rijkswaterstaat Oost-Nederland via e-mailadres: on-vergunningen@rws.nl.

DE MINISTER VAN INFRASTRUCTUUR EN WATERSTAAT,

namens deze,

Afdelingshoofd Vergunningverlening Rijkswaterstaat Oost-Nederland,

Mevrouw mr. M. Witte

 

Naar boven