Kennisgeving ontwerpbesluit opsporingsvergunning koolwaterstoffen F03a, Ministerie van Economische Zaken en Klimaat

V-26174

De Staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat maakt bekend:

Ontwerpbesluit en procedure

Bij brief gedateerd op 18 februari 2022 en ontvangen op 21 februari 2022 heeft ONE-Dyas B.V., op grond van artikel 6 van de Mijnbouwwet een aanvraag ingediend voor het opsporen van koolwaterstoffen in een deel van blok F3 (hierna: blokdeel F03a). Blok F3 is aangegeven op de kaart, die als bijlage 3 is gevoegd bij de Mijnbouwregeling.

Op de voorbereiding op het besluit op deze aanvraag is de uniforme openbare voorbereidingsprocedure van afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht van toepassing.

De Staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat is voornemens aan ONE-Dyas B.V. de opsporingsvergunning voor koolwaterstoffen F03a te verlenen.

Terinzagelegging ontwerpbesluit en indienen zienswijzen

Het ontwerpbesluit, de aanvraag en de met betrekking tot de aanvraag ingediende adviezen, met uitzondering van de vertrouwelijke bedrijfs- en fabricagegegevens en gegevens die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer, kunnen vanaf 9 juni 2023 op elektronische wijze worden geraadpleegd op www.mijnbouwvergunningen.nl onder ‘Nu ter inzage’ en kies dan onder ‘Opsporingsvergunningen’ ‘ontwerpbesluit F03a’.

Bovengenoemde stukken kunnen tevens vanaf 9 juni 2023 tot en met 21 juli 2023 worden ingezien op werkdagen tijdens kantooruren op het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat, Bezuidenhoutseweg 73, te Den Haag.

Belanghebbenden kunnen tot en met 21 juli 2023 reageren op de ontwerpbesluiten. Dit heet het indienen van een zienswijze. Een zienswijze kan, onder vermelding van ‘Opsporingsvergunning koolwaterstoffen F03a schriftelijk worden ingediend bij:

Ministerie van Economische Zaken en Klimaat

directie Transitie Diepe Ondergrond

Postbus 20401

2500 EK Den Haag

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze of het verkrijgen van nadere informatie over de ontwerpbesluiten dient u een afspraak te maken via een medewerker van het Mabel office, telefoon 070-379 6970.

Naar boven