Ontwerpbesluit vergunning Wet beheer rijkswaterstaatswerken voor een elektrisch laadpunt als aanvullende voorziening op verzorgingsplaats de Geffense Barriere

Logo Rijkswaterstaat

KENNISGEVING

De Minister van Infrastructuur en Waterstaat geeft, ingevolge artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht, kennis van het voornemen een besluit vast te stellen op basis van de Wet beheer rijkswaterstaatswerken. De aanvraag betreft het aanleggen, behouden en onderhouden van een elektrisch laadpunt als aanvullende voorziening op verzorgingsplaats de Geffense Barrière gelegen aan de linkerzijde van rijksweg 59 (A59) ter hoogte van km 150,500 in de gemeente Oss (zaaknummer RWSZ2021-00018877).

Terinzagelegging

Het ontwerpbesluit, met de daarbij behorende stukken, ligt vanaf 9 mei 2023 tot 20 juni 2023 ter inzage bij het kantoor van Rijkswaterstaat Zuid-Nederland, Avenue Ceramique 125 te Maastricht. Op verzoek kan het ontwerpbesluit, met de daarop betrekking hebbende stukken, u kosteloos digitaal of per post worden toegezonden. Tevens is het, indien u dat wenst, mogelijk een afspraak te maken om de stukken fysiek in te zien bij het kantoor van Rijkswaterstaat Zuid-Nederland, Avenue Ceramique 125 te Maastricht. Om van een van deze mogelijkheden gebruik te maken, kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met het Service Center Vergunningen Rijkswaterstaat via post: postbus 4142, 6202 PA te Maastricht, e-mailadres: omgevingsloket@rws.nl of telefoonnummer: 088-7974300.

Hiernaast is het ontwerpbesluit, met de daarbij behorende stukken, digitaal in te zien via het Rijkswaterstaat Publicatie Platform: https://open.rws.nl/ter-inzage/.

Rechtsbescherming

Belanghebbenden kunnen binnen de bovengenoemde termijn zienswijzen omtrent het ontwerpbesluit mondeling of schriftelijk kenbaar maken bij Rijkswaterstaat Zuid-Nederland. De ingebrachte zienswijzen worden meegewogen in het besluit op de aanvraag. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan Rijkswaterstaat Zuid-Nederland, afdeling Vergunningverlening, Postbus 2232, 3500 GE te Utrecht, onder vermelding van het kenmerk ‘RWSZ2021-00018877’. Voor mondelinge zienswijzen kan contact op worden genomen met het Service Center Vergunningen Rijkswaterstaat, middels de hierboven genoemde contactgegevens.

De Minister van Infrastructuur en Waterstaat,

namens deze,

Afdelingshoofd Vergunningverlening Rijkswaterstaat Zuid-Nederland

P.A.M. Smeets

 

Naar boven