Kennisgeving van rechtswege verleende beschikking, Rijkswaterstaat

De Minister van Infrastructuur en Waterstaat heeft op 24 januari 2021 een aanvraag voor een WBR vergunning ontvangen van Fastned B.V. te Amsterdam. De aanvraag betreft de realisatie van twee energielaadpunten, waar vier auto’s gelijktijdig kunnen laden, als aanvullende voorziening op de verzorgingsplaats Haarrijn, gelegen langs de rijksweg A2 in de gemeente Stichtse Vecht.

De Minister van Infrastructuur en Waterstaat maakt bekend dat in het kader van de Algemene wet bestuursrecht en de Dienstenwet de vergunning voor de aanvraag van rechtswege is verleend.

De aanvraag, de van rechtswege verleende beschikking en de bijbehorende stukken liggen ter inzage van 1 april 2022 tot en met 12 mei 2022 op het kantoor van Rijkswaterstaat Midden-Nederland, Griffioenlaan 2 te Utrecht.

Voor vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met de heer M. Boujemaoui, bereikbaar via: mokhtar.boujemaoui@rws.nl.

Bezwaar maken?

Om bezwaar te maken dient u als belanghebbende, binnen zes weken na de dag waarop dit besluit is bekendgemaakt, een bezwaarschrift indienen. U kunt uw bezwaarschrift sturen naar de Minister van Infrastructuur en Waterstaat, t.a.v. de hoofdingenieur-directeur van Rijkswaterstaat Midden-Nederland, Afdeling Werkenpakket, Postbus 2232, 3500 GE UTRECHT.

In het bezwaarschrift dient in ieder geval het volgende te staan:

  • uw naam en adres, en liefst ook uw telefoonnummer;

  • een duidelijke omschrijving van het besluit waartegen u bezwaar maakt (bijvoorbeeld door de datum en het kenmerk van het besluit te vermelden of door een kopie mee te sturen);

  • de reden waarom u bezwaar maakt;

  • de datum en uw handtekening.

Voorlopige voorziening

De van rechtswege verleende beschikking treedt in werking op de derde dag na het verstrijken van de beslistermijn. Het indienen van een bezwaarschrift heeft geen opschortende werking. Een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening dient te worden gericht aan de voorzitter van de Voorzieningenrechter van de Sector bestuursrecht binnen het rechtsgebied waarvan de indiener van het bezwaarschrift zijn woonplaats heeft. Voor het treffen van een voorlopige voorziening is eveneens een griffierecht verschuldigd.

DE MINISTER VAN INFRASTRUCTUUR EN WATERSTAAT, namens deze, hoofd van de afdeling Vergunningverlening Rijkswaterstaat Midden-Nederland J.J.A. Stammen

Naar boven