Vergunningverlening Cementbouw Zand en Grind N.V. te Antwerpen, Rijkswaterstaat

Ontgrondingenwet

Bekendmaking

De Minister van Infrastructuur en Waterstaat maakt hierbij op grond van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat zij bij besluit van 3 maart 2022 met kenmerk RWS-2022/6802 de vergunning van Dragracem heeft verlengd met 2,5 jaar en de tenaamstelling is gewijzigd naar Cementbouw Zand en Grind N.V. te Antwerpen.

Termijn van ter inzagelegging

De beschikking alsmede de terzake van belang zijnde stukken liggen tijdens kantooruren ter inzage van woensdag 9 maart tot en met 20 april 2022 bij Rijkswaterstaat Zee en Delta, Lange Kleiweg 34 te Rijswijk (ZH). Tijdens kantooruren kan bij de dienst Zee en Delta desgewenst mondelinge toelichting op de stukken worden verkregen bij de heer S. de Jong, tel. 06-52562719. Het besluit is ook digitaal beschikbaar gesteld via www.noordzeeloket.nl/beheer/vergunningen/

Bezwaar en voorlopige voorziening

Tegen het besluit kan tot en met 20 april 2022 een bezwaarschrift worden ingediend. Het bezwaarschrift moet worden gericht aan de Minister van Infrastructuur en Waterstaat p.a. de hoofdingenieur-directeur Rijkswaterstaat Zee en Delta, Postbus 2232, 3500 GE Utrecht.

Tevens is het mogelijk om een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening in te dienen.

Een dergelijk verzoek dient te worden gericht aan de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Rijswijk, 3 maart 2022

De Minister van Infrastructuur en Waterstaat, namens deze, het hoofd van de afdeling Vergunningverlening, M.P. Ardon

Naar boven