Ontwerp omgevingsvergunning voor het bouwen van een bedrijfsgebouw gelegen aan de Delta ong. op het bedrijventerrein IJsseloord II te Arnhem

Logo Arnhem

Burgemeester en wethouders van Arnhem maken bekend dat zij voornemens zijn om een omgevingsvergunning te verlenen voor het afwijken van het bestemmingsplan ten behoeve van het bouwen van een bedrijfspand gelegen aan de Delta ong. op het bedrijventerrein IJsseloord II te Arnhem, (kadastraal bekend gemeente Arnhem sectie T nr. 4762) met het zaaknummer ODRA21AB1354. Voor het project is naast de activiteit Planologische afwijking op grond van 2.12, eerste lid onder a, º3 Wet algemene bepalingen omgevingsrecht de activiteit bouwen aangevraagd.

De initiatiefnemer is voornemens om een bedrijfsgebouw te realiseren gelegen aan de Delta ong. op het bedrijventerrein IJsseloord II te Arnhem.

Voor het betreffende perceel geldt het bestemmingsplan “Bedrijventerrein IJsseloord II” met de bestemming “Bedrijfsdoeleinden-C-IV”. Het te realiseren bedrijfsgebouw past binnen deze bestemming, alleen is het volledig buiten het bouwvlak geprojecteerd. De aanvraag omgevingsvergunning, voorzien van een goede ruimtelijke onderbouwing, ziet op een verzoek om planologische afwijking ten behoeve van de realisatie van het project.

 

Inzien

De ontwerpbeschikking van de omgevingsvergunning met de daarbij behorende stukken liggen met ingang van 3 maart 2022 gedurende zes weken ter inzage. Voor de inzage van het besluit kunt u telefonisch een afspraak maken van maandag tot en met vrijdag tussen 09.00-12.30 met de Omgevingsdienst Regio Arnhem, telefoon 026-3771600.

 

De interactieve digitale verbeelding van de omgevingsvergunning is te raadplegen op het webadres: (technische storingen voorbehouden)

https://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0202.OGV1006-0201

 

De digitale bestanden die gezamenlijk de juridisch geldende omgevingsvergunning vormen zijn te vinden op het webadres:

https://www.ruimtelijkeplannen.nl/documents/NL.IMRO.0202.OGV1006-0201/

 

Zienswijze

Een ieder kan binnen de bovengenoemde termijn bij voorkeur schriftelijk een gemotiveerde zienswijze met betrekking tot het ontwerp omgevingsvergunning indienen bij de gemeenteraad van de gemeente Arnhem (per adres: het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Arnhem, Postbus 9200, 6800 HA Arnhem), onder vermelding van het betreffende zaaknummer. U kunt uw zienswijze ook mondeling kenbaar maken binnen de bovengenoemde periode.

Voor informatie over de ontwerp omgevingsvergunning en een afspraak voor het kenbaar maken van uw mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met het loket BWL via het telefoonnummer 0900-1809. Alleen degenen die tijdig zienswijzen indienen kunnen later beroep instellen tegen een uiteindelijk besluit.

Arnhem 2 maart 2022

Naar boven