Kennisgeving mijnbouwmilieuvergunning platform D15-A, Neptune Energy Netherlands B.V. (V-15191), Ministerie van Economische Zaken en Klimaat

Aan Neptune Energy Netherlands B.V. te Den Haag is op 24 februari 2022 een beschikking toegezonden waarmee op grond van artikel 40, zevende lid, van de Mijnbouwwet een mijnbouwmilieuvergunning is verleend voor het wijzigen van de geldende mijnbouwmilieuvergunning. De wijziging heeft betrekking op de uitwisseling/compensatie van draaiuren en luchtemissies van twee stookinstallaties die op het platform aanwezig zijn.

Platform D15-A ligt in de Noordzee op de geografische coördinaten 54°19’32,4” NB en 2°56’08,7” OL (ED50), in blok D15 van het Nederlandse deel van het continentaal plat, op een afstand van circa 195 kilometer ten noordwesten van Den Helder.

Het besluit en de andere relevante stukken liggen met ingang van 7 april 2022, gedurende zes weken ter inzage op de secretarie van het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat te Den Haag. Wij verzoeken u, voor de inzage van het besluit en de andere relevante stukken eerst contact op te nemen via het e-mailadres mijnbouwvergunningen@minezk.nl. Vermeld daarbij ook het kenmerk V-15191. De stukken zijn ook te raadplegen via www.mijnbouwvergunningen.nl/v15191

Het is niet de verwachting dat een belanghebbende die de beschikking niet heeft aangevraagd bedenkingen zal hebben. Om die reden is er geen gelegenheid gegeven tot het naar voren brengen van een zienswijze. Tegen dit besluit kan degene wiens belang rechtstreeks bij het besluit is betrokken tot en met 7 april 2022 een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij de Staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat.

Voor nadere inlichtingen kunt u, onder vermelding van het kenmerk V-15191 een e-mail sturen naar mijnbouwvergunningen@minezk.nl.

Naar boven