Kennisgeving beschikking splitsing winningsvergunning koolwaterstoffen Botlek III in Botlek IV en Botlek Breeddiep en toestemming overdracht Botlek Breeddiep, Ministerie van Economische Zaken en Klimaat

V-25184

Aanvraag

Bij brief van 5 april 2022, ontvangen op 21 april 2022 heeft de houder van de winningsvergunning voor koolwaterstoffen Botlek III, Nederlandse Aardolie Maatschappij B.V. (hierna: NAM) een aanvraag ingediend voor splitsing van deze winningsvergunning in twee winningsvergunning Botlek IV en Botlek Breeddiep en een verzoek voor overdracht van één van de twee door deze splitsing ontstane winningsvergunningen aan ONE-Dyas B.V.

Besluit

De Staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat heeft besloten de aanvraag om splitsing en het verzoek om toestemming voor overdracht in te willigen.

De beschikking waarbij de winningsvergunning Botlek III wordt gesplitst in winningsvergunning Botlek IV en winningsvergunning Botlek Breeddiep en toestemming wordt verleend voor de overdracht van de laatstgenoemde winningsvergunning kan worden ingezien op de website www.mijnbouwvergunningen.nl.

Ga naar kopje ‘Vergunningen’- kies ‘Alle vergunningen in Nederland’- vink bij ‘Soort vergunningen’ winningsvergunningen aan- klik dan op ‘overige besluiten winningsvergunningen’.

Naar boven