Wet geluidhinder Vaststelling hogere waarde bestemmingsplan ‘Nastreek 24-28 en Kerkeindseweg ong.’

Logo Deurne

Burgemeester en wethouders van Deurne maken bekend dat zij een ontwerp hogere waarde hebben vastgesteld als bedoeld in artikel 110a van de Wet geluidhinder voor een nieuwe woning aan de Kerkeindseweg ongenummerd in Deurne. De voorkeursgrenswaarde van 48 dB(Lden) ten gevolge van het wegverkeer op de Helmondseweg (N270) wordt overschreden. De overschrijding bedraagt maximaal 2 dB. De maximale ontheffingswaarde van 63 dB wordt hiermee niet overschreden.

Wat ligt ter inzage?

Het ontwerpbesluit met de bijbehorende stukken liggen samen met het ontwerpbestemmingsplan ter inzage.

Wanneer ligt dit ter inzage?

Alle stukken liggen met ingang van 23 december 2022 gedurende 6 weken ter inzage.

Waar is dit terug te vinden?

Het bestemmingsplan met het akoestisch onderzoek is digitaal via www.ruimtelijkeplannen.nl te raadplegen. Verder zijn alle stukken op afspraak te raadplegen bij het team Publiekszaken en Dienstverlening (tijdens de openingstijden) in het gemeentehuis van Deurne. Voor het maken van een afspraak kunt u telefonisch contact opnemen via ons algemene telefoonnummer (0493) 38 77 11.

Zienswijze

Eenieder heeft de mogelijkheid om een zienswijze in te dienen tegen dit ontwerpbesluit. Zienswijzen kunnen kenbaar worden gemaakt door een zienswijze in te sturen naar de Burgemeester en Wethouders van de Gemeente Deurne Postbus 3, 5750 AA, Deurne.

Naar boven