Kennisgeving van rechtswege verleende beschikking, Rijkswaterstaat

De Minister van Infrastructuur en Waterstaat heeft op 24 september 2021 een aanvraag voor een vergunning op grond van de Wet beheer rijkswaterstaatswerken ontvangen van Fastned B.V, James Wattstraat 77R, 1097 DL te Amsterdam.

De aanvraag betreft een WBR-vergunning voor het plaatsen, behouden en onderhouden van twee energielaadpunten (laadpunten) voor elektrische motorvoertuigen als aanvullende voorziening op verzorgingsplaats Swentibold, gelegen aan de linkerzijde van rijksweg 2 nabij km 236,1q in de gemeente Sittard-Geleen.

De Minister van Infrastructuur en Waterstaat maakt bekend, dat in het kader van de Algemene wet bestuursrecht en de Dienstenwet de vergunning voor de aanvraag van rechtswege is verleend.

De aanvraag, de van rechtswege verleende beschikking en de bijbehorende stukken, liggen ter inzage van 12 december 2022 tot 23 januari 2023 bij het kantoor van Rijkswaterstaat Zuid-Nederland, Magistratenlaan 82 te ’s-Hertogenbosch.

Voor vragen of opmerkingen kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met mevrouw R. Bakelaar via telefoonnummer 06 52 57 12 61 of via e-mailadres rosian.bakelaar@rws.nl.

Tegen de van rechtswege verleende beschikking bestaat voor belanghebbenden de mogelijkheid om schriftelijk bezwaar in te dienen. De termijn van zes weken vangt aan 12 december 2022. De schriftelijke bezwaren moeten worden gericht aan de Minister van Infrastructuur en Waterstaat, ter attentie van de hoofdingenieur-directeur van Rijkswaterstaat Zuid-Nederland, Afdeling Werkenpakket, Postbus 2232, 3500 GE te Utrecht.

Het bezwaar moet worden ondertekend en moet ten minste bevatten:

  • naam en adres van de indiener;

  • de dagtekening;

  • een omschrijving van het besluit waartegen het bezwaar is gericht;

  • de gronden van het bezwaar.

De van rechtswege verleende beschikking treedt in werking op de derde dag na het verstrijken van de beslistermijn. Het indienen van een bezwaarschrift heeft geen opschortende werking, daarvoor kan een voorlopige voorziening gevraagd worden bij de rechtbank (sector bestuursrecht) in het gebied waar u woont.

De Minister van Infrastructuur en Waterstaat, namens deze, Afdelingshoofd Vergunningverlening Rijkswaterstaat Zuid-Nederland, P.A.M. Smeets

Naar boven