Verlengingsbesluit Natura 2000-Beheerplan Duinen en Lage Land Texel, Rijkswaterstaat

De Minister van Infrastructuur en Waterstaat,

betreffende de Natura 2000-Beheerplan Duinen en Lage Land Texel;

De gedeputeerde staten van de provincie Noord-Holland hebben het Natura 2000-beheerplan Duinen en Lage Land Texel bij besluit van 22 maart 2022 verlengd. Het beheerplan is verlengd met zes jaar, gerekend vanaf de oorspronkelijke einddatum, dan wel – in geval er eerder een nieuw beheerplan wordt vastgesteld – tot die datum. De Minister van I&W verlengt het Natura 2000-Beheerplan voor het gebied voor zover hij daarvoor bevoegd gezag is.

Besluit

Het Natura 2000-Beheerplan Duinen en Lage Land Texel, daar waar de Minister van I&W bevoegd gezag is, te verlengen met zes jaar.

Dit besluit treedt in werking op 13 december 2022

De Minister van Infrastructuur en Waterstaat, Namens deze, Hoofdingenieur-directeur Rijkswaterstaat Zee en Delta, W. Dekker

Bezwaar

Tegen dit besluit kan een ieder bezwaar aantekenen inzake de verlenging van de vrijstellingen uit art. 2.9, lid 1, Wnb, of de voorwaarden die daaraan worden gesteld. Daarvoor dient een bezwaarschrift binnen 6 weken na publicatie van dit besluit te worden ingezonden naar:

RWS Zee en Delta, Antwoordnummer: 3111, 3430 VP Nieuwegein, o.v.v. Bezwaarschrift verlenging Natura 2000-Beheerplan Lage Land en Texel.

Als burger kunt u ook digitaal een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de rechtbank Groningen via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht.

Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de hiervoor vermelde internetsite voor de precieze voorwaarden.

Naar boven