Kennisgeving ontwerpvergunning op grond van de Wet beheer rijkswaterstaatswerken (Wbr) voor het wijzigen van de vergunning voor het realiseren en exploiteren van een energielaadpunt op verzorgingsplaats Kolthoorn langs de rijksweg A50 in de gemeente Heerde.

Logo Rijkswaterstaat

De Minister van Infrastructuur en Waterstaat heeft het voornemen om een vergunning te verlenen, op grond van de Wet beheer rijkswaterstaatswerken (Wbr), aan Fastned B.V. te Amsterdam.

De ontwerpvergunning betreft het wijzigen van de vergunning van 5 juni 2013, met kenmerk RWS-2013/29028 (Z8500242814), voor het realiseren en exploiteren van een oplaadstation voor elektrische motorvoertuigen op verzorgingsplaats Kolthoorn langs de rijksweg A50, ter hoogte van km 227,300 (HRR) in gemeente Heerde.

De wijziging betreft onder andere: het wijzigen van de overkapping, het realiseren van 2 laadeilanden, het plaatsen van 4 snelladers, het realiseren van een technische zone (waaronder een transformator, meterkast en powercabines), het plaatsen van een totem en het aanleggen van 6 parkeerplaatsen voor personenauto’s.

 

Terinzagelegging

De ontwerpvergunning met bijbehorende stukken ligt van 23 november 2022 tot en met 4 januari 2023 ter inzage bij Rijkswaterstaat Oost-Nederland: Eusebiusbuitensingel 66 in Arnhem. Voor het inzien van de ontwerpvergunning dient u telefonisch een afspraak te maken. Dit kan via het telefoonnummer 06 159 528 31. U kunt contact opnemen met afdeling Vergunningverlening via het e-mailadres on-vergunningen@rws.nl om de stukken digitaal op te vragen of om een afspraak te maken om de stukken fysiek in te zien. Het ontwerpbesluit met bijbehorende stukken is ook beschikbaar op het Rijkswaterstaat publicatie platform via de website: https://open.rws.nl/ter-inzage/vergunningen.  

 

Zienswijze(n)

Een ieder kan zowel mondeling als schriftelijk zienswijzen inbrengen gedurende de periode van terinzagelegging. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan Rijkswaterstaat Oost-Nederland, Afdeling Vergunningverlening, Postbus 2232, 3500 GE Utrecht, onder vermelding van zaaknummer RWSZ2022-00004277. Voor mondelinge zienswijzen kan contact worden opgenomen met de Afdeling Vergunningverlening bereikbaar onder telefoonnummer 06 159 528 31.

 

Inlichtingen

Voor meer informatie over de ontwerpvergunning kunt u contact opnemen de afdeling vergunningverlening van Rijkswaterstaat Oost-Nederland via e-mailadres: on-vergunningen@rws.nl.

 

DE MINISTER VAN INFRASTRUCTUUR EN WATERSTAAT,

namens deze,

Afdelingshoofd Vergunningverlening Rijkswaterstaat Oost-Nederland,

 

Mevrouw mr. M. Witte

 

 

Naar boven