Kennisgeving ontwerpvergunning op grond van de Wet beheer rijkswaterstaatswerken (Wbr) voor het wijzigen van de vergunning voor het hebben en behouden van een benzinestation op verzorgingsplaats Bolder langs de rijksweg A1 in de gemeente Rijssen-Holten

Logo Rijkswaterstaat

De Minister van Infrastructuur en Waterstaat heeft het voornemen om een vergunning te wijzigen op grond van de Wet beheer rijkswaterstaatswerken (Wbr) van BP Europe SE – BP Nederland.

 

De (ontwerp)vergunning betreft het wijzigen van de vergunning van 9 februari 2009, met kenmerk WVH 155 (Z85001854479), voor het hebben en behouden van een benzinestation op verzorgingsplaats Bolder langs de rijksweg A1, ter hoogte van km 122,1 (HRR) in de gemeente Rijssen-Holten.

 

De wijziging betreft het aanleggen, behouden en onderhouden van een energielaadpunt (2 laadplekken) als aanvullende voorziening nabij de shop van het benzinestation op verzorgingsplaats Bolder langs de rijksweg A1, ter hoogte van km 121,8 HRR in de gemeente Rijssen-Holten.

 

Terinzagelegging

De (ontwerp) vergunning met bijbehorende stukken ligt vanaf 14 oktober 2022 zes weken ter inzage bij Rijkswaterstaat Oost-Nederland: Eusebiusbuitensingel 66 in Arnhem. Voor het inzien van de vergunning kunt telefonisch een afspraak maken. Dit kan via het telefoonnummer 06 159 528 31.

 

Zienswijze(n)

Een ieder kan zowel mondeling als schriftelijk zienswijzen inbrengen gedurende de periode van terinzagelegging. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan Rijkswaterstaat Oost-Nederland, Afdeling Vergunningverlening, Postbus 2232, 3500 GE Utrecht, onder vermelding van zaaknummer RWSZ2022-00003431. Voor mondelinge zienswijzen kan contact worden opgenomen met de Afdeling Vergunningverlening bereikbaar onder telefoonnummer 06 159 528 31.

 

Inlichtingen

Voor meer informatie over de ontwerpvergunning kunt u contact opnemen de afdeling vergunningverlening van Rijkswaterstaat Oost-Nederland via e-mailadres: on-vergunningen@rws.nl

 

DE MINISTER VAN INFRASTRUCTUUR EN WATERSTAAT,

namens deze,

Afdelingshoofd Vergunningverlening Rijkswaterstaat Oost-Nederland,

 

Mevrouw mr. M. Witte

 

Naar boven