Kennisgeving wijziging grondslag dekgrondberging Koeweide, Rijkswaterstaat

Datum

12 oktober 2022

Onderwerp

Waterwet: ontwerp-besluit wijziging grondslag vaststellingsbesluit gebiedsspecifiek beleid PFAS voor de dekgrondberging Koeweide in het project Grensmaas in de gemeente Sittard-Geleen.

Ontwerpbesluit

De Minister van Infrastructuur en Waterstaat geeft, ter voldoening aan het bepaalde in de Algemene wet bestuursrecht (uniforme openbare voorbereidingsprocedure) kennis van het voornemen ter wijziging van de grondslag van het vaststellingsbesluit gebiedsspecifiek beleid PFAS voor de dekgrondberging Koeweide in het project Grensmaas in de gemeente Sittard-Geleen.

Terinzagelegging

In verband met de sluiting van overheidsgebouwen als gevolg van de Coronamaatregelen kunnen de stukken die ter inzage zijn gelegd ter plaatse niet worden ingezien. De stukken zullen daarom desgewenst, op verzoek, digitaal worden toegestuurd.

Het ontwerp-besluit (inclusief het daaraan ten grondslag liggende verzoek) ligt met ingang van 13 oktober 2022 gedurende een periode van zes weken ter inzage.

Wilt u stukken digitaal ontvangen, dan kunt u tijdens kantooruren telefonisch contact opnemen met mevrouw M. van den Brink van de afdeling Vergunningverlening Rijkswaterstaat Zuid-Nederland, 06 53 20 76 86.

Zienswijze(n)

Een ieder kan binnen de bovengenoemde termijn van terinzagelegging zienswijzen hieromtrent kenbaar maken bij Rijkswaterstaat Zuid-Nederland, afdeling vergunningverlening, Postbus 2232 te 3500 GE Utrecht.

Inlichtingen

Voor het verkrijgen van nadere informatie kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met mevrouw M. van den Brink van de afdeling Vergunningverlening Rijkswaterstaat Zuid-Nederland, 06 53 20 76 86.

DE MINISTER VAN INFRASTRUCTUUR EN WATERSTAAT, namens deze, het Hoofd van de afdeling Vergunningverlening P.A.M. Smeets

Naar boven