Ontwerpbesluit vergunning Waterwet (Wtw)

Logo Rijkswaterstaat

KENNISGEVING

De Minister van Infrastructuur en Waterstaat geeft, ingevolge afdeling 3:4 van de Algemene wet bestuursrecht, kennis van het voornemen om aan Varo Energy Tankstorage B.V. een vergunning te verlenen op basis van de Waterwet (Wtw) onder kenmerk RWS-2022/30991. De ontwerpvergunning betreft het lozen van stoffen en het innemen en lozen van water door Varo Energy Tankstorage B.V. te Utrecht.

Terinzagelegging

De voorgenomen Oprichtingsvergunning, alsmede de ter zake zijnde stukken zijn van 10-10-2022 tot 21-11-2022 in te zien via het Rijkswaterstaat Publicatie Platform: https://open.rws.nl/ter-inzage/. Ook liggen deze stukken op afspraak tijdens kantooruren ter inzage op het volgende adres:

Rijkswaterstaat Midden Nederland, Griffioenlaan 2, 3526 LA Utrecht

De Oprichtingsvergunning wordt u op verzoek digitaal of per post toegezonden.

Inlichtingen Voor vragen over dit besluit, kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met het Service Center Vergunningen Rijkswaterstaat, Postbus 4142, 6202 PA Maastricht. E-mail: omgevingsloket@rws.nl. Telefonisch (tijdens kantooruren) 088-79743000.

Rechtsbescherming Bent u het niet eens met dit voornemen? Dan kunt u op grond van de Algemene wet bestuursrecht een zienswijze indienen.

Indienen zienswijzen Van 10-10-2022 tot 21-11-2022 kunnen door belanghebbenden tegen het voornemen zienswijzen worden ingebracht. Zienswijzen kunnen worden ingediend bij Rijkswaterstaat Midden Nederland, afdeling Vergunningverlening, postbus 2232, 3500 GE te Utrecht.

Ook is het mogelijk om mondeling zienswijzen in te brengen. Neem hiervoor contact op met het Service Center Vergunningen.

DE MINISTER VAN INFRASTRUCTUUR EN WATERSTAAT,

namens deze, 

hoofd van de afdeling Vergunningverlening Rijkswaterstaat Midden-Nederland,

ir. J.J.A. Stammen 

Naar boven