Kennisgeving van de ontwerpbeschikking voor de afwijzing van een aanvraag voor een vergunning op grond van de Wet beheer rijkswaterstaatswerken (Wbr) voor het plaatsen van een landmark nabij het energielaadpunt op verzorgingsplaats Varakker, langs de rijksweg A15 ter hoogte van km 143,5 HRL in de gemeente Neder-Betuwe.

Logo Rijkswaterstaat

 

De Minister van Infrastructuur en Waterstaat heeft het voornemen om op grond van artikel 3 van de Wet beheer rijkswaterstaatswerken (Wbr) een vergunning te weigeren voor Shell Nederland Verkoopmaatschappij B.V. te Rotterdam. De ontwerpbeschikking voor de afwijzing betreft het plaatsen van een landmark nabij het energielaadpunt van het benzinestation op verzorgingsplaats Varakker, langs de rijksweg A15 ter hoogte van km 143,5 HRL in de gemeente Neder-Betuwe.

 

Terinzagelegging

De ontwerpbeschikking met bijbehorende stukken ligt van 28 september tot en met 8 november 2022 ter inzage bij Rijkswaterstaat Oost-Nederland: Eusebiusbuitensingel 66 in Arnhem. Voor het inzien van de ontwerpvergunning dient u telefonisch een afspraak te maken. Dit kan via het telefoonnummer 06 159 528 31.

 

Zienswijze(n)

Een ieder kan zowel mondeling als schriftelijk zienswijzen inbrengen gedurende de periode van terinzagelegging. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan Rijkswaterstaat Oost-Nederland, Afdeling Vergunningverlening, Postbus 2232, 3500 GE Utrecht, onder vermelding van zaaknummer RWSZ2022-00004385.Voor mondelinge zienswijzen kan contact worden opgenomen met de Afdeling Vergunningverlening bereikbaar onder telefoonnummer 06 159 528 31.

 

Inlichtingen

Voor meer informatie over de ontwerpvergunning kunt u contact opnemen de afdeling vergunningverlening van Rijkswaterstaat Oost-Nederland via e-mailadres: on-vergunningen@rws.nl of telefonisch via telefoonnummer 06 159 528 31

 

DE MINISTER VAN INFRASTRUCTUUR EN WATERSTAAT,

namens deze,

Afdelingshoofd Vergunningverlening Rijkswaterstaat Oost-Nederland,

 

Mevrouw mr. M. Witte

 

Naar boven