Melding voorgenomen concentratie Catom en Slurink, Autoriteit Consument en Markt

Zaaknummer ACM/22/179961

Op 13 september 2022 heeft de Autoriteit Consument en Markt een melding ontvangen van een voorgenomen concentratie in de zin van artikel 34 van de Mededingingswet. Hierin staat dat:

Catom B.V. (Catom) Slurink Holding B.V. (Slurink) wil overnemen.

De betrokken ondernemingen voeren de volgende activiteiten uit:

  • Catom is met haar dochtervennootschappen actief op het gebied van de in- en verkoop van motorbrandstoffen en smeermiddelen, (voornamelijk) ten behoeve van wegvervoer. Zij levert in dat verband o.a. aan oliehandelaren, (onafhankelijke) tankstations, (groot)zakelijke eindgebruikers en automobilisten. Zij exploiteert eigen tankstations onder de naam OK. Daarnaast levert Catom brandstoffen, smeermiddelen en aanverwante artikelen voor de scheepvaart (binnenvaart en visserij) aan handelaren en zakelijke eindgebruikers.

  • Slurink is mede via haar dochtervennootschappen actief op het gebied van de in- en verkoop van brandstoffen, smeermiddelen en aanverwante artikelen voor de scheepvaart (binnenvaart en visserij). Zij levert zowel aan handelaren als aan zakelijke eindgebruikers.

Wilt u reageren? Dat kan alleen als u belanghebbende bent. Uw reactie moet binnen zeven dagen na de publicatiedatum van deze mededeling, onder vermelding van zaaknummer ACM/22/179961 zijn ontvangen bij:

Autoriteit Consument en Markt

Directie Mededinging

Postbus 16326

2500 BH DEN HAAG

telefax: (070) 722 2355

Autoriteit Consument en Markt, voor deze, R. de Rooij Teammanager Directie Mededinging

Naar boven