Ontwerp Watervergunning Vattenfall Waterkrachtcentrale Maurik

Logo Rijkswaterstaat

De Minister van Infrastructuur en Waterstaat geeft, ter voldoening aan het bepaalde in de Algemene wet bestuursrecht (uniforme openbare voorbereidingsprocedure) kennis van het voornemen om positief te beschikken op de aanvraag om een vergunning als bedoeld in artikel 6.5, aanhef en onder a, van de Waterwet van Nuon Energy Sourcing N.V. (thans Vattenfall Duurzame Energie N.V.) te Amsterdam. De aanvraag betreft het onttrekken aan en brengen van water in de rivier de Nederrijn.

 

Terinzagelegging

De ontwerpbeschikking met bijbehorende stukken ligt van 29 augustus 2022 tot 10 oktober 2022 ter inzage bij:

  • 1.

    Rijkswaterstaat Oost-Nederland, Directie Netwerkontwikkeling, afdeling Vergunningverlening, Eusebiusbuitensingel 66 te Arnhem, op werkdagen van 9.00 uur tot 16.00 uur. Hiervoor kunt u contact opnemen met afdeling Vergunningverlening via het e-mailadres ON-Vergunningen@rws.nl. Daarnaast kunt u de stukken digitaal opvragen via e-mailadres ON-Vergunningen@rws.nl, onder vermelding van zaaknummer RWSZ2017-00011306.

  • 2.

    Gemeentehuis van de gemeente Buren, De Wetering 1 Maurik, na afspraak (tel nr 14 0344).

     

Zienswijze(n)

Een ieder kan binnen de bovengenoemde termijn van terinzagelegging zienswijzen hieromtrent kenbaar maken bij Rijkswaterstaat Oost-Nederland, afdeling Vergunningverlening, postbus 2232 te 3500 GE Utrecht.

 

Inlichtingen

Belanghebbenden kunnen zich voor het verkrijgen van nadere inlichtingen over de ter inzage gelegde stukken telefonisch wenden tot Rijkswaterstaat Oost-Nederland, telefonisch bereikbaar onder nummer 06-15952831.

 

DE MINISTER VAN INFRASTRUCTUUR EN WATERSTAAT,

namens deze,

hoofd afdeling Vergunningverlening Rijkswaterstaat Oost-Nederland,

mevr. Mr. M. Witte

Naar boven