Kennisgeving besluit omgevingsvergunning inrichting Vermilion Nijensleek-1, Ministerie van Economische Zaken en Klimaat

De Staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaat maakt bekend:

Dat aan Vermilion Energy Netherlands B.V., te Harlingen, een omgevingsvergunning is verleend voor de activiteit ‘milieuneutraal wijzigen’ ingevolge de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) voor de inrichting ‘Waterinjectielocatie Nijensleek-1’, gelegen aan de Bosschasteeg in Nijensleek, gelegen in de gemeente Westerveld, op het perceel kadastraal bekend gemeente Vledder, Sectie K, nummer 1271.

De omgevingsvergunning betreft:

  • een verzoek tot het toevoegen van een voorschrift met betrekking tot de reservoirdruk aan de vigerende omgevingsvergunning,

  • een verzoek tot aanpassing van een voorschrift met betrekking tot de samenstelling van injectiewater in de vigerende omgevingsvergunning, en

  • een verzoek tot aanpassing van een voorschrift met betrekking tot het uitvoeren van een ultrasonische meting in de vigerende omgevingsvergunning.

Op deze aanvraag is de reguliere besluitvormingsprocedure van toepassing (artikel 3.7, Wabo).

Tot en met 4 oktober 2022 kunnen belanghebbenden bezwaar maken tegen dit besluit, op grond van de Algemene wet bestuursrecht. Het bezwaarschrift moet uw naam en adres bevatten, duidelijk maken tegen welk besluit u bezwaar maakt en gemotiveerd, gedateerd en ondertekend zijn. Het bezwaarschrift moet worden gericht aan de Staatsecretaris van Economische Zaken en Klimaat, Directie Wetgeving en Juridische Zaken, Postbus 20401, 2500 EK DEN HAAG.

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie, stuurt u dan een e-mail naar mijnbouwvergunningen@minezk.nl onder vermelding van het kenmerk V-28176.

Ministerie van Economische Zaken en Klimaat

Directie Transitie Diepe Ondergrond

Postbus 20401

2500 EK Den Haag

Naar boven