Ontwerp-wijzigingsbeschikking voor het wijzigen, onderhouden en behouden van het energielaadpunt (laadlocatie) op verzorgingsplaats Oeienbosch, gelegen aan de linkerzijde van rijksweg 67 ter hoogte van km 14,800q in de gemeente Veldhoven, Rijkswaterstaat

Kennisgeving

De Minister van Infrastructuur en Waterstaat geeft ingevolge artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht kennis van het voornemen om gedeeltelijk positief te beschikken op de aanvraag van Fastned B.V. om een vergunning op grond van de Wet beheer rijkswaterstaatswerken (WBR). De aanvraag betreft het wijzigen, behouden en onderhouden van een energielaadpunt (laadlocatie) op verzorgingsplaats Oeienbosch, gelegen aan de linkerzijde van rijksweg 67 ter hoogte van km 14,800q in de gemeente Veldhoven.

Waar en wanneer liggen de stukken ter inzage?

Het ontwerpbesluit met de daarbij behorende stukken, ligt vanaf 15 augustus 2022 tot en met 26 september 2022 zes weken ter inzage bij het kantoor van Rijkswaterstaat Zuid-Nederland, Avenue Ceramique 125 te Maastricht.

U kunt tijdens kantooruren contact opnemen met mevrouw Bakelaar via telefoonnummer 06 52 57 12 61 of via e-mailadres rosian.bakelaar@rws.nl. Het ontwerpbesluit en de daarop betrekking hebbende stukken zullen u dan kosteloos digitaal of per post worden toegezonden. Tevens is het, indien u dat wenst, mogelijk een afspraak te maken om de stukken fysiek in te zien bij het kantoor van Rijkswaterstaat Zuid-Nederland, Avenue Ceramique 125 te Maastricht. Om van die mogelijkheid gebruik te maken kunt u contact opnemen met mevrouw Vaessen via telefoonnummer 06 29 63 25 43 of via e-mailadres laura.vaessen@rws.nl. Vanaf 29 augustus 2022 kunt u hiervoor contact opnemen met mevrouw Bakelaar via de contactgegevens zoals hierboven weergegeven.

Hoe kunnen zienswijzen worden ingediend?

Belanghebbenden kunnen binnen de bovengenoemde termijn zijn/haar zienswijze(n) hieromtrent mondeling of schriftelijk kenbaar maken bij Rijkswaterstaat Zuid-Nederland. De ingebrachte zienswijze(n) worden meegewogen in het besluit op de aanvraag. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan Rijkswaterstaat Zuid-Nederland, afdeling Vergunningverlening, Postbus 2232, 3500 GE Utrecht, onder vermelding van het kenmerk ‘RWSZ2021-00019895’. Voor mondelinge zienswijzen kan contact worden opgenomen met de medewerker zoals hieronder bij ‘inlichtingen’ is aangegeven.

Inlichtingen

Voor nadere inlichtingen kan tijdens kantooruren contact worden opgenomen met mevrouw Bakelaar van Rijkswaterstaat Zuid-Nederland, telefoonnummer 06 52 57 12 61.

De Minister van Infrastructuur en Waterstaat, namens deze, Afdelingshoofd Vergunningverlening Rijkswaterstaat Zuid-Nederland, P.A.M. Smeets

Naar boven