Kennisgeving ontwerpbesluit vergunning Ontgrondingenwet Watersportbedrijf De Arn, Arnemuiden, Rijkswaterstaat

Ontgrondingenwet

De Minister van Infrastructuur en Waterstaat heeft het voornemen vergunning op grond van de Ontgrondingenwet te verlenen aan Watersportbedrijf De Arne te Arnemuiden.

De aangevraagde activiteit betreft het ontgronden (verdiepen) van de waterbodem in het Veerse Meer ten behoeve van een nieuw te realiseren steiger.

Terinzagelegging

Vanaf 11 augustus tot en met 21 september 2022 wordt een ieder die dat wenst in de gelegenheid gesteld het ontwerpbesluit in te zien. Daartoe bestaan de volgende mogelijkheden:

  • 1. Op verzoek kan Rijkswaterstaat u de stukken per e-mail toezenden. Uw verzoek kunt u per e-mail sturen aan ZD-vergunningen@rws.nl. Daarnaast bestaat de mogelijkheid, op voorafgaande afspraak, de stukken te komen inzien op het kantoor van Rijkswaterstaat Zee en Delta, Poelendaelesingel 18 te Middelburg. Hiervoor kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met de afdeling Vergunningverlening, telefoon: 088-7974600.

  • 2. De stukken liggen gedurende de openingstijden ter inzage bij de publieksbalie van de gemeente Middelburg.

Zienswijzen

Een ieder kan tot en met 21 september 2022 schriftelijke of mondelingen zienswijzen inbrengen. Deze kunnen gericht worden aan Rijkswaterstaat Zee en Delta, afdeling Vergunningverlening, Postbus 2232, 3500 GE Utrecht. Voor mondelinge zienswijzen kan contact worden opgenomen met de afdeling Vergunningverlening, telefoonnr. 088-7974600.

DE MINISTER VAN INFRASTRUCTUUR EN WATERSTAAT, namens deze, hoofd Vergunningverlening Rijkswaterstaat Zee en Delta

Naar boven