Kennisgeving aanvraag omgevingsvergunning inrichting WHC-1/2, locatie WHC-1 te Veendam, Ministerie van Economische Zaken en Klimaat

De Staatssecretaris van Mijnbouw maakt bekend:

Op 22 juli 2022 heeft Nedmag B.V. te Veendam, een aanvraag ingediend om een vergunning voor de activiteit milieuneutraal veranderen ingevolge de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voor de inrichting WHC-1/2, locatie WHC-1 gelegen aan de Borgercompagnie 156 A, in de gemeente Veendam, kadastraal bekend gemeente Veendam, sectie R, nummer 00146.

De vergunningaanvraag betreft een milieuneutrale wijziging en ziet op het wijzigen van de titel van de boring zoals opgenomen in de vigerende omgevingsvergunning van 30 april 2021, kenmerk DGKE-WO / 21126498. Meer specifiek ziet de wijziging op het veranderen van naam van de diepboring van de zoutput VE-6 naar VE-7.

Deze verandering leidt niet tot andere of grotere nadelige gevolgen voor het milieu dan volgens de geldende omgevingsvergunning is toegestaan.

Voor het behandelen van de aanvraag geldt de reguliere voorbereidingsprocedure van 8 weken (artikel 3.7, Wabo), waarbinnen een besluit wordt genomen. Vervolgens wordt een kennisgeving van het besluit gepubliceerd en kunnen belanghebbenden op grond van de Algemene wet bestuursrecht bezwaar maken tegen het besluit.

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie, dan kunt u een e-mail sturen naar mijnbouwvergunningen@minezek.nl onder vermelding van zaaknummer V-32173.

Naar boven