Regeling van de Minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid van 11 juli 2022, nr. 2022-0000006438, houdende de wijziging van het Organisatie-, mandaat- en volmachtbesluit directie Analyse, Programmering en Strategie 2017, Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid

De Minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid,

Gelet op de artikelen 5, onderdeel k, en 12 van het Organisatie-, mandaat- en volmachtbesluit inspecteur-generaal Nederlandse Arbeidsinspectie 2017;

Besluit:

ARTIKEL I

Het Organisatie-, mandaat- en volmachtbesluit directie Analyse, Programmering en Strategie 2017 wordt als volgt gewijzigd:

Na artikel 12 wordt een artikel ingevoegd, luidende:

Artikel 12a. Volmachten hoofd en teamleiders SPO

  • 1. Het hoofd van de afdeling SPO is gevolmachtigd tot het aangaan van overeenkomsten en bestellingen met betrekking tot het materieelbeheer, het facilitymanagement en de huisvesting van en het personeelsadvies voor de Nederlandse Arbeidsinspectie, met een waarde van ten hoogste € 50.000,– per overeenkomst of bestelling.

  • 2. De teamleiders S&O en ISI zijn gevolmachtigd tot het aangaan van overeenkomsten en bestellingen met betrekking tot het materieelbeheer, het facilitymanagement en de huisvesting van de Nederlandse Arbeidsinspectie met een waarde van ten hoogste € 15.000,– per overeenkomst of bestelling.

ARTIKEL II

Deze regeling treedt in werking met ingang van de dag na de datum van uitgifte van de Staatscourant waarin zij wordt geplaatst en werkt terug tot en met 1 mei 2022.

Deze regeling zal met de toelichting in de Staatscourant worden geplaatst.

Den Haag, 11 juli 2022

De Minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, namens deze, F. Diepstraten directeur Analyse, Programmering en Strategie

TOELICHTING

Met ingang van 1 mei 2022 is de afdeling SPO (Services, Personeelsontwikkeling en Ondersteuning) gepositioneerd in de directie APS (Analyse, Programmering en Strategie) van de Nederlandse Arbeidsinspectie. Deze afdeling was voorheen gepositioneerd in de per 1 mei 2022 opgeheven directie Mensen & Middelen.

Abusievelijk is verzuimd de bestaande volmachten voor het hoofd en enkele teamleiders van de afdeling SPO op te nemen in het OMV-besluit directie APS 2017. Deze omissie wordt hierbij hersteld.

De Minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, namens deze, F. Diepstraten directeur Analyse, Programmering en Strategie

Naar boven