WET MILIEUBEHEER (WM)

Logo Dalfsen

Beoordeling aanmeldingsbesluit m.e.r. voor Middenweg 2A in Dalfsen (zaaknummer: Z2022-00003713)

Burgemeester en wethouders van Dalfsen

hebben van De Hoeven Dalfsen B.V. op 5 april 2022 een aanmeldingsnotitie ontvangen voor de beoordeling van de m.e.r.-plicht. Initiatiefnemer is voornemens een pluimveestal te realiseren voor 57.500 vleeskuikens of 10.000 vleeskalkoenen. De mogelijke milieubelasting is hierin voldoende omschreven om te kunnen beoordelen of sprake is van bijzondere omstandigheden. Er is geen sprake van bijzondere omstandigheden die kunnen leiden tot belangrijke nadelige milieugevolgen. Het college heeft besloten dat geen milieueffectrapport opgesteld hoeft te worden. De milieubelasting afkomstig van de activiteit kan door de van toepassing zijnde wet- en regelgeving in voldoende mate worden ondervangen.

Het besluit en de relevante stukken liggen vanaf 11 juli 2022 zes weken op afspraak, ter inzage tijdens de openingsuren bij de receptie van de gemeente Dalfsen, Raadhuisstraat 1 in Dalfsen (telefoon : 14 0529).

Het is niet mogelijk tegen dit besluit bezwaar in te dienen. Tijdens de toekomstige procedure voor de omgevingsvergunning bestaat wel de gelegenheid tot het indienen van zienswijzen en eventueel beroep. Daarbij kan ook dit m.e.r.-beoordelingsbesluit worden betrokken.

Nadere inlichtingen Omgevingsdienst IJsselland: 088 525 1050. Houd het zaaknummer bij de hand.

Dalfsen, 11 juli 2022

Naar boven