Onteigening in de gemeenten Overbetuwe en Lingewaard voor de versterking van gedeelten van de dijk in het traject Wolferen – Sprok (WOS), gelegen aan de noordzijde van de Waal, tussen de dijkpalen DD287 en DD133, met bijkomende werken in de gemeenten Neder-Betuwe, Overbetuwe, Nijmegen en Lingewaard

Rijkswaterstaat Corporate Dienst

De Minister van Infrastructuur en Waterstaat deelt mee dat in de Staatscourant van donderdag 23 juni 2022, nr. 16051 is gepubliceerd het koninklijk besluit van 23 mei 2022, nr. 2022001111, tot aanwijzing van onroerende zaken ter onteigening voor de versterking van gedeelten van de dijk in het traject Wolferen – Sprok (WOS), gelegen aan de noordzijde van de Waal, tussen de dijkpalen DD287 en DD133, met bijkomende werken in de gemeenten Neder-Betuwe, Overbetuwe, Nijmegen en Lingewaard.

Tegen dit besluit staat geen beroep open.

Gelet op het bepaalde in artikel 64a, derde lid, van de onteigeningswet zal een afschrift van het koninklijk besluit vanaf woensdag 6 juli 2022 tot en met dinsdag 16 augustus 2022 ter inzage liggen op de volgende adressen:

  • gemeente Overbetuwe, gemeentehuis, Dorpstraat 67 te Elst openingstijden (staan op de website van de gemeente);

  • gemeente Lingewaard, gemeentehuis, Kinkelenburglaan 6 te Bemmel (openingstijden staan op de website van de gemeente);

  • Rijkswaterstaat Corporate Dienst, Griffioenlaan 2 te Utrecht in de centrale hal.

Naar boven