Kennisgeving aanvraag omgevingsvergunning locatie Wateringseweg 76 te poeldijk, Ministerie van Economische Zaken en Klimaat

De Staatssecretaris van Mijnbouw maakt bekend:

Op 16 mei 2022 heeft Vogelaer B.V., te Honselersdijk, een aanvraag ingediend om een vergunning voor de activiteit milieuneutraal veranderen ingevolge de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voor de locatie Wateringseweg 75 te Poeldijk, gelegen in de gemeente Westland.

De vergunningaanvraag betreft een milieuneutrale wijziging. De operator is voornemens om een nieuw type inhibitor te gebruiken op de bestaande mijnbouwinrichting.

Deze veranderingen leiden niet tot andere of grotere nadelige gevolgen voor het milieu dan volgens de geldende omgevingsvergunning is toegestaan (milieuneutraal veranderen).

Voor het behandelen van de aanvraag geldt de reguliere voorbereidingsprocedure van 8 weken (artikel 3.7, Wabo), waarbinnen een besluit wordt genomen. Vervolgens wordt een kennisgeving van het besluit gepubliceerd en kunnen belanghebbenden op grond van de Algemene wet bestuursrecht bezwaar maken tegen het besluit.

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie, stuur dan een e-mail naar mijnbouwvergunningen@minezk.nl onder vermelding van het kenmerk Vogelaer.

Naar boven