Gemeente Amstelveen – Vastgesteld bestemmingsplan ‘Herziening Legmeerpolder - Legmeerdijk 254 en 258’

Logo Amstelveen

Z20-028409

Burgemeester en wethouders van Amstelveen maken overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat de gemeenteraad van Amstelveen in zijn vergadering van 17 februari 2021 het bestemmingsplan ‘Herziening Legmeerpolder - Legmeerdijk 254 en 258’, met identificatienummer NL.IMRO.0362.11AL-VG01, ongewijzigd heeft vastgesteld.

Doelstelling

Het plan heeft als doel het gebruik als burgerwoningen van de bedrijfswoningen aan de Legmeerdijk 254 en 258 planologisch te legaliseren.

I nzage

Het bestemmingsplan en de daarop betrekking hebbende stukken liggen met ingang van 26 februari 2021 gedurende 6 weken op de volgende wijzen voor eenieder ter inzage:

  • -

    in digitale vorm via de website www.ruimtelijkeplannen.nl onder planidentificatiecode: NL.IMRO.0362.11AL-VG01 en

  • -

    via de gemeentelijke viewer RO-publiceer http://0362.ropubliceer.nl/;

  • -

    in papieren vorm bij de Balie Bouwen en Vergunningen in het raadhuis van Amstelveen, Laan Nieuwer Amstel 1; in verband met de beperkende maatregelen ten gevolge van het coronavirus, dient voor inzage eerst telefonisch een afspraak te worden gemaakt via (020) 540 49 11.

Beroep

Binnen 6 weken na de dag van terinzagelegging van de stukken kan tegen het vaststellingsbesluit van het bestemmingsplan bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag beroep worden ingesteld door:

belanghebbenden die tijdig een zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan hebben ingediend;

belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdig een zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar te maken.

Inwerkingtreding

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

 

 

Naar boven