Gewijzigd vastgesteld bestemmingsplan ‘Ottoland, A 81’

Logo Molenlanden

Deze publicatie is een rectificatie van de eerdere bekendmaking 12-02-2021, omdat het plan niet gepubliceerd is op ruimtelijkeplannen.nl. Hiermee wordt het hersteld.

Burgemeester en wethouders van Molenlanden maken, ter voldoening aan artikel 3.8 derde lid van de Wet ruimtelijke ordening (Wro), bekend dat de gemeenteraad van Molenlanden het bestemmingsplan ‘Ottoland, A 81’ op 15 december 2020 gewijzigd heeft vastgesteld. Hierbij is een wijziging aangebracht ten opzichte van het bestemmingsplan zoals deze op 15 juli 2020 door de raad is vastgesteld. Het gewijzigd vastgesteld bestemmingsplan heeft betrekking op het perceel A 81 te Ottoland. De wijziging betreft het verkleinen van het agrarisch bouwvlak op dit perceel.

Het vastgestelde bestemmingsplan en bijbehorende stukken liggen vanaf vrijdag 26 februari 2021 gedurende zes weken ter inzage (t/m vrijdag 9 april 2021). Het bestemmingsplan kan ingezien worden via de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl, via idn NL.IMRO.1978.BPa81OTL-VG02.

Belanghebbenden die tijdig hun zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar hebben gemaakt, alsmede belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij daartoe niet in staat zijn geweest, alsmede belanghebbenden die bezwaar hebben tegen bovengenoemde vastgestelde wijziging, kunnen gedurende bovengenoemde termijn schriftelijk beroep instellen tegen het besluit van de raad tot vaststelling van het bestemmingsplan. Dit beroep kan worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Indien beroep is ingesteld kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening worden gevraagd bij de Voorzitter van die Afdeling, waardoor het besluit niet in werking treedt voordat op dat verzoek is beslist. Zonder een dergelijk verzoek treedt het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Voor zowel het indienen van een beroepschrift als een verzoek om voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met mevrouw L. Bode, email lida.bode@jouwgemeente.nl

Naar boven