Vastgesteld wijzigingsplan Huddingweg 5, Putten

Logo Putten

Het college van burgemeester en wethouders hebben het wijzigingsplan "Huddingweg 5" vastgesteld. Het gaat om een uitbreiding van het agrarisch bedrijf, waarbij de bestemming wordt aangepast van middelgroot agrarisch bedrijf naar groot agrarisch bedrijf.

 

Het wijzigingsplan is digitaal in te zien via de website www.ruimtelijkeplannen.nl, onder nummer NL.IMRO.0273.WPBGHuddingweg5-VA01. U kunt het wijzigingsplan op afspraak digitaal inzien in het gemeentehuis. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen met (0341) 359 768. Ook voor het stellen van vragen kunt u bellen met dit telefoonnummer.

 

Belanghebbenden kunnen van 26 februari tot en met 9 april 2021 tegen het vastgestelde wijzigingsplan beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Dit kan alleen als een zienswijze over het ontwerpplan is ingediend (of als redelijkerwijs niet verwijtbaar is dat er geen zienswijze is ingediend).

 

Het wijzigingsplan treedt in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn, tenzij binnen de beroepstermijn tevens een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Voor het behandelen van een beroep en/of verzoek om voorlopige voorziening wordt een griffierecht geheven. Het is ook mogelijk om digitaal beroep in te stellen bij de Raad van State en/of een voorlopige voorziening te vragen via www.digitaalloket.raadvanstate.nl. Daarvoor moet u beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Op de genoemde site vindt u de precieze voorwaarden.

Naar boven