Ontwerpbesluit omgevingsvergunning voor het wijzigen van de bestemming ‘agrarisch’ naar ‘tuin’ op het perceel Rollerusstraat 1 in Castricum

Logo Castricum

 

Burgemeester en wethouders van de gemeente Castricum maken bekend dat het ontwerpbesluit omgevingsvergunning voor het wijzigen van de bestemming ‘agrarisch’ naar ‘tuin’ op het perceel Rollerusstraat 1 in Castricum zes weken ter inzage ligt.

Inhoud bestemmingsplan

Het ontwerpbesluit omgevingsvergunning voorziet in de wijziging van de bestemming ‘agrarisch’ naar ‘tuin’.

Waar en wanneer kunt u stukken inzien?

Het ontwerpbesluit omgevingsvergunning met de bijbehorende stukken liggen met ingang van 25 februari 2021 t/m 7 april 2021 ter inzage in het gemeentehuis van Castricum. Tevens is het plan te raadplegen op www.castricum.nl.

Hoe kunt u reageren?

Een ieder kan tijdens de inzagetermijn mondeling of (bij voorkeur) schriftelijk zienswijzen naar voren brengen op het ontwerpbesluit omgevingsvergunning. Schriftelijke zienswijzen moeten worden ingediend bij burgemeester en wethouders van Castricum, postbus 1301, 1900BH Castricum, onder vermelding van ‘Zienswijze Rollerusstraat 1 Castricum’. Voor een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met Kees Adema van het Team Plannen en Projecten, tel. 088-909 7494. Anonieme zienswijzen en zienswijzen via e-mail laten we buiten behandeling.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het Team Plannen en Projecten van de gemeente Castricum, tel. 14 0251 of via e-mail keesadema@debuch.nl

Castricum, 24 februari 2021

Naar boven