Omgevingsvergunning voor het afwijken van het bestemmingsplan Adorp achter Spoorlaan 54 (kadastraal 1482 en 1483) in Adorp

Logo Het Hogeland

Burgemeester en wethouders van Het Hogeland maken bekend dat zij op grond van de Wet Algemene Bepalingen Omgevingsrecht (Wabo) een omgevingsvergunning hebben verleend voor het afwijken van het bestemmingsplan voor de locatie achter Spoorlaan 54 (kadastraal 1482 en 1483) in Adorp. Het ontwerpbesluit heeft vanaf 17 december 2020 zes weken ter inzage gelegen.

Inzien

De aanvraag, het besluit en de bijbehorende stukken liggen vanaf 25 februari 2021 gedurende 6 weken tijdens openingstijden voor een ieder ter inzage bij de publieksbalie van het gemeentehuis in Winsum, Hoofdstraat W 70.

Beroep

Tegen het besluit kunnen belanghebbenden binnen zes weken na de dag waarop het besluit ter inzage is gelegd beroep instellen. U kunt uw beroepschrift digitaal indienen bij de rechtbank met het beroepschriftformulier. U heeft hier een DigiD voor nodig. U kunt het beroepschrift naar de rechtbank sturen of afgeven bij de centrale balie van de rechtbank. Rechtbank Noord Nederland, sector bestuursrecht, postbus 150, 9700 AD Groningen.

Vermeld in uw beroepsschrift:

  • 1.

    uw naam en adres;

  • 2.

    het omgevingsbesluit waartegen u in beroep gaat;

  • 3.

    waarom u het niet eens bent met de beslissing;

  • 4.

    wat de beslissing volgens u moet zijn.

Stuur de stukken die belangrijk zijn voor de rechter mee met het beroepschrift. In elk geval:

  • 1.

    de beslissing op het bezwaarschrift waartegen u beroep instelt of het ontwerpbesluit en uw zienswijze;

  • 2.

    eventuele documenten waarmee u uw standpunt kunt onderbouwen

Houdt u er rekening mee dat u voor het indienen van een beroepschrift griffierechten verschuldigd bent.

Een beroepschrift schorst de werking van een besluit niet. Op het moment dat u een beroepschrift heeft ingediend, kunt u bij de voorzieningenrechter van de rechtbank Noord Nederland ook een verzoek indienen om een voorlopige voorziening. Voor de behandeling van dit verzoek moet u griffierechten betalen.

 

Naar boven