Vaststelling nadere eisen conform artikel 31 bestemmingsplan ‘Buitengebied’ juncto artikel 3.6 lid 1d Wro, Culemborg

Logo Culemborg

Burgemeester en wethouders van de gemeente Culemborg maken ter voldoening aan het bepaalde in artikel 3.6 lid 4 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat in de vergadering van het college van burgemeester en wethouders d.d. 31 maart 2020 nadere eisen op grond van artikel 31 van het bestemmingsplan ‘Buitengebied’ zijn vastgesteld. Deze nadere eisen zijn vastgesteld ter bescherming van de landschappelijke en cultuurhistorische waarden van de gronden bestemd met de bestemmingen ‘Agrarisch met waarden – Landschap 1’ en ‘Agrarisch met waarden – Landschap 2’.

Zonnevelden worden binnen deze bestemmingen alleen nog mogelijk gemaakt als ondergeschikte activiteit binnen de hoofdbestemming en ter plaatse van de aanduiding ‘bouwvlak’.

Terinzagelegging

De vastgestelde nadere eisen liggen met ingang van donderdag 25 februari 2021 gedurende een termijn van zes weken voor een ieder ter inzage bij de afdeling Stadsontwikkeling, Ridderstraat 250 en zijn terug te vinden op de website van de gemeente: www.culemborg.nl.

Gedurende deze termijn is een ieder bevoegd schriftelijk zienswijzen naar voren te brengen bij het College van de gemeente Culemborg, Postbus 136, 4100 AC Culemborg. Voor nadere informatie kunt u telefonisch een afspraak maken met een medewerker van het team Ruimtelijke Ordening, bereikbaar onder nummer 0345 – 477 000. Het is niet mogelijk uw zienswijze per email in te dienen.

 

Culemborg, 24 februari 2021

Burgemeester en wethouders van Culemborg

Naar boven