Vastgestelde besluiten gemeentelijke coördinatieregeling bestemmingsplan en omgevingsvergunning Uddelerweg 69/71 in Elspeet

Logo Nunspeet

Coördinatieregeling

De gemeenteraad van Nunspeet heeft op 23 april 2020 besloten de coördinatieregeling zoals bedoeld in artikel 3.30 van de Wet ruimtelijke ordening toe te passen voor het bestemmingsplan Uddelerweg 69/71 en de omgevingsvergunning ten behoeve van de realisatie van een bakkerij op het perceel Uddelerweg 69/71 in Elspeet. Dit betekent dat voor alle besluiten die genomen moeten worden ten behoeve van de realisatie van deze ontwikkeling gelijktijdig dezelfde procedure wordt doorlopen.

Burgemeester en wethouders van Nunspeet maakt daarom bekend dat, op grond van artikel 3.32 van de Wet ruimtelijke ordening en afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, de volgende besluiten gelijktijdig ter inzage liggen:

 

  • 1.

    ongewijzigd vastgesteld bestemmingsplan Uddelerweg 69-71in Elspeet

Burgemeester en wethouders van Nunspeet maken op grond van het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad op 18 februari 2021 het bestemmingsplan Uddelerweg 69-71 ongewijzigd heeft vastgesteld. Het bestemmingsplan voorziet in het mogelijk maken van een bakkerij en het wijzigen van het bouwvlak van de bestaande supermarkt op het perceel Uddelerweg 69/71 in Elspeet.

  • 2.

    definitief besluit omgevingsvergunning

Burgemeester en wethouders van Nunspeet maken bekend dat zij d.d. 19 februari 2021 een omgevingsvergunning hebben verleend voor het bouwen van een bakkerij op het perceel Uddelerweg 69/71 in Elspeet.

U kunt met ingang van 24 februari 2021 voor een periode van zes weken het bestemmingsplan en de omgevingsvergunning inzien in het Klantcontactcentrum in het gemeentehuis. Het vastgestelde bestemmingsplan is ook te raadplegen via www.nunspeet.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl (https://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0302.BP01178-vg01).

 

Procedure

Op grond van artikel 8.3 van de Wet ruimtelijke ordening worden de omgevingsvergunning en het vastgestelde bestemmingsplan voor de mogelijkheid van beroep als één besluit gezien.

Een belanghebbende die over het ontwerpbestemmingsplan tijdig zijn zienswijze bij de gemeenteraad heeft bekendgemaakt, een belanghebbende die tijdig een zienswijze tegen de ontwerp-omgevingsvergunning bij burgemeester en wethouders heeft ingediend, een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar te maken, een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze tegen de ontwerp-omgevingsvergunning bij het college kenbaar te maken, kan met ingang van 25 februari 2021 gedurende zes weken beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Het instellen van beroep schort de werking van het besluit niet op. Degene die beroep instelt, kan daarnaast een verzoek om voorlopige voorziening (schorsing) indienen bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Als binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Aan het instellen van beroep en het indienen van een verzoek om voorlopige voorziening zijn kosten verbonden. Voor vragen kunt u contact opnemen met de gemeente Nunspeet, telefoonnummer (0341) 25 99 11.

Naar boven