Bekendmaking ontwerpbestemmingsplan 'J. van Woensel Kooylaan 26E', Naarden

Logo Gooise Meren

Burgemeester en wethouders van de gemeente Gooise Meren maken, ingevolge artikel 3.8 e.v. van de Wet ruimtelijke ordening (Wro), bekend dat met ingang van 25 februari t/m 7 april 2021, voor een periode van zes weken voor een ieder ter inzage ligt:

Het ontwerpbestemmingsplan ‘J. van Woensel Kooylaan 26E’

met identificatienummer: NL.IMRO.1942.BPNJvWKooy26E-on01

Omschrijving

Het bestemmingsplan voorziet in de bouw van een vrijstaande woning op een onbebouwd perceel aan de J. van Woensel Kooylaan in Naarden (tussen de nummers 26D en 28).

Ter inzage legging

Het ontwerpbestemmingsplan met de bijbehorende stukken ligt met ingang van 25 februari 2021, voor een periode van zes weken, t/m 7 april 2021 voor een ieder ter inzage en kan worden ingezien bij de Centrale Balie van de gemeente Gooise Meren, Brinklaan 35 Bussum. In verband met corona gelden aangepaste openingstijden van het gemeentehuis. Voor de actuele openingstijden, zie www.gooisemeren. nl. Kunt of wilt u niet naar het gemeentehuis komen, neemt u dan contact op, dan zoeken we een passende oplossing De genoemde stukken zijn ook digitaal beschikbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl en via de website van de gemeente Gooise Meren: bestuur.gooisemeren.nl/bestemmingsplannen.

Indienen zienswijzen

Binnen de gestelde termijn van zes weken kan een ieder schriftelijk of mondeling een zienswijze over dit bestemmingsplan plan naar voren brengen bij de gemeenteraad. Uw schriftelijke zienswijze kunt u richten aan de gemeenteraad (postbus 6000, 1400 HA Bussum) , onder vermelding van: zienswijze ontwerpbestemmingsplan ‘J. van Woensel Kooylaan 26E'. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u uitsluitend een telefonische afspraak maken met de heer J. Staps via telefoonnummer 035-20 70 000

Bussum, 24 februari 2021

Naar boven