Gemeente Cuijk - vooraankondiging bestemmingsplan - Akkerweg, Vanen

Logo Cuijk

Burgemeester en wethouders van Cuijk maken overeenkomstig artikel 1.3.1 Besluit ruimtelijke ordening bekend dat het bestemmingsplan ‘Akkerweg, Vianen’ in voorbereiding is.

Het plangebied ligt aan de Akkerweg in Vianen, ten noorden van gemeenschapshuis ‘t Akkertje. De locatie is kadastraal bekend als gemeente Cuijk, sectie B, perceelnummer 1126. Voornemen is om op het agrarische perceel vijf woningen te ontwikkelen. Deze ontwikkeling past niet binnen het huidige bestemmingsplan voor de locatie.

U kunt op het voornemen om het bestemmingsplan voor te bereiden geen reactie indienen. Er worden momenteel geen stukken ter inzage gelegd.

Naar verwachting zal in het eerste kwartaal van 2021 een ontwerpbestemmingsplan ter inzage worden gelegd. Op dat moment krijgt eenieder de gelegenheid om zienswijzen kenbaar te maken op het ontwerpbestemmingsplan. De kennisgeving van de ter inzage legging van het ontwerpbestemmingsplan zal vooraf worden gepubliceerd in het Gemeenteblad en de Staatscourant.

Als u nog vragen heeft over deze vooraankondiging, dan kunt u contact opnemen met de heer R. Harmsen, afdeling Publiek, team Ruimtelijk Beleid via algemeen telefoonnummer 0485-396600.

Cuijk, 23 februari 2021

 

Naar boven