Ontwerp bestemmingsplan “Dijkhuizen 28-30, Ruinerwold”

Logo De Wolden

Burgemeester en wethouders van De Wolden maken op grond van artikel 3.8. van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerp bestemmingsplan “Dijkhuizen 28-30, Ruinerwold“ ter inzage wordt gelegd gedurende 6 weken.

Het plan

Het perceel Dijkhuizen 28-30 is gelegen op de kruising van Dijkhuizen en Vorenwolde te Ruinerwold, kadastraal bekend sectie F, nummers 2614, 2676 en 3040 (deels). De percelen hebben op dit moment de bestemming “centrum” en “groen”, het bestaande pand op de centrumbestemming zal worden gesloopt.

Het bestemmingsplan “Dijkhuizen 28-30, Ruinerwold” voorziet in het mogelijk maken van een woongebouw met parkeerkelder voor 20 appartementen van diverse afmetingen.

Ter inzage

Het ontwerp bestemmingsplan ligt van 25 februari tot en met 7 april 2021 ter inzage voor inspraak. Inzien kan via:

  • 1.

    Een bezoek aan het gemeentehuis, Raadhuisstraat 2 in Zuidwolde. Alleen op afspraak. U kunt een afspraak maken via www.dewolden.nl/inspraak, of bel 14 0528;

Nadere informatie

In verband met Corona zal er geen reguliere inloopavond worden georganiseerd. Belangstellenden voor meer informatie en/of een persoonlijke toelichting kunnen zich voor 7 maart 2021 aanmelden bij Janna Huis via j.huis@dewoldenhoogeveen.nl of 140528. Na inventarisatie van de hoeveelheid aanmeldingen zal besloten worden in welke vorm een bijeenkomst georganiseerd wordt. Wij zullen hierover contact opnemen met de personen die zich aangemeld hebben.

Reageren

Iedereen kan tijdens de bovengenoemde periode van zes weken schriftelijk of mondeling een zienswijze indienen over het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad. Schriftelijk kunt u dit doen via Postbus 20, 7920 AA te Zuidwolde. Voor het geven van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken. Hiervoor kunt u contact opnemen met de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling (T 14 0528).

Naar boven