Gemeente Amsterdam - voornemen voorbereiding bestemmingsplan - Oostzanerdijk 76, Amsterdam

Logo Amsterdam

Het dagelijks bestuur van stadsdeel Noord maakt ingevolge artikel 1.3.1. van het Besluit ruimtelijke ordening, het volgende bekend:

Het gemeentebestuur van Amsterdam heeft het voornemen om een bestemmingsplan voor te bereiden voor Oostzanerdijk 76.

Het plangebied van het bestemmingsplan Oostzanerdijk 76 ligt in het noordwestelijk gedeelte van Amsterdam Noord, tussen Tuindorp Oostzaan en Molenwijk. Het bestemmingsplan beoogt te voorzien in een juridisch planologisch kader waarmee een tweetal nieuwbouwwoningen worden mogelijk gemaakt.

Het betreft hier uitsluitend een kennisgeving van het voornemen om een bestemmingsplan voor te bereiden. In dit stadium van de procedure liggen geen stukken ter inzage en is er geen gelegenheid tot het naar voren brengen van zienswijzen. Ook wordt er geen onafhankelijke instantie in de gelegenheid gesteld om advies uit te brengen over het voornemen.

Zodra een ontwerpbestemmingsplan gereed is, zal deze voor een periode van zes weken ter inzage worden gelegd. In die periode wordt de gelegenheid geboden tot het naar voren brengen van zienswijzen. Te zijner tijd wordt dat op de gebruikelijke wijze bekend gemaakt. Voor eventuele vragen kan contact worden opgenomen met mw. F. Karakiliç, Ruimte en Duurzaamheid, team Noord, via telefoonnummer 14020.

Amsterdam, 24 februari 2020

Dagelijks bestuur van stadsdeel Noord

R. van der Velden

Secretaris

E. Berends

Vvoorzitter

 

Naar boven