Coördinatieregeling Ontwerp wijzigingsplan EVZ de Boomkikker en ontwerp omgevingsvergunning EVZ de Boomkikker

Logo Alphen-Chaam

Burgemeester en wethouders van de gemeente Alphen-Chaam maken bekend, dat met ingang van vrijdag 19 februari 2021 tot en met donderdag 1 april 2021 ter visie liggen:

  • 1.

    Het ontwerp wijzigingsplan ´EVZ de boomkikker´,

  • 2.

    De ontwerp omgevingsvergunning met de activiteiten ´(ver)bouwen van een bouwwerk´ en ´uitvoeren van werk of werkzaamheden´

Dit ontwerp wijzigingsplan betreft het omzetten van de bestemming ´agrarisch met landschapswaarden´ naar de bestemming ´natuur´. De ecologische verbindingszone is gelegen nabij knooppunt Sint Annabosch. De ontwerp omgevingsvergunning voorziet in de realisatie van de ecologische verbindingszone om het leefgebied van de boomkikker te vergroten.

De gemeenteraad van Alphen-Chaam heeft op 21 juli 2016, gelet op Artikel 3.30 Wet ruimtelijke ordening, besloten de algemene Coördinatieverordening Wro Alphen-Chaam 2016 vast te stellen. Voor het project EVZ de boomkikker is gekozen voor een gecoördineerde afhandeling.

Een ieder krijgt de gelegenheid een mondelinge of schriftelijke zienswijze in te dienen. Het ontwerp wijzigingsplan en de ontwerp-omgevingsvergunning liggen met ingang van dinsdag 19 februari 2021 tot en met 1 april 2021. Uw zienswijze moet binnen deze termijn zijn ontvangen en zijn voorzien van uw naam, adres, handtekening en datum. Ook geeft u aan op welk plan uw zienswijze betrekking heeft en de reden(en) van de zienswijze. U kunt uw schriftelijke zienswijze kenbaar maken aan het college van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Alphen-Chaam, postbus 3, 5130 AA te Alphen.

Het ontwerp wijzigingsplan en de ontwerp omgevingsvergunning liggen gedurende bovengenoemde periode tijdens openingstijden ter inzage in het gemeentekantoor te Alphen. Indien u gebruik wilt maken van deze inzage mogelijkheid dient u een afspraak te maken met de frontoffice. U kunt online een afspraak maken via www.alphen-chaam.nl, door te bellen naar ons algemene nummer 14013 of per mail naar info@alphen-chaam.nl. Tevens is het ontwerp wijzigingsplan raadpleegbaar via de website www.alphen-chaam.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl. Voor specifieke vragen dient een afspraak te worden gemaakt met de behandelend medewerker, Dhr. van der Zwaluw, bereikbaar via tel.: 088-38210453.

 

Alphen, 19-02-2021

Naar boven