Kennisgeving ontwerpbesluit voor “Vaststelling hogere waarden Wet Geluidhinder”, Westfriesedijk 3/3a, Aartswoud

Logo Opmeer

Burgemeester en wethouders van Opmeer maken bekend dat, het ontwerpbesluit hogere grenswaarden Wet geluidhinder Westfriesedijk 3/3a ter inzage ligt.

 

Publicatiedatum: 18 februari 2021

 

Inhoud ontwerpbesluit hogere waarden Wet geluidhinder

Uit akoestisch onderzoek is gebleken dat de geluidsbelasting vanwege het wegverkeer van de Westfriesedijk op de gevel van de nieuw te bouwen woning de voorkeurswaarde voor de geluidsbelasting overschrijdt. Voor betreffende nieuw te bouwen woning moet daarom ten behoeve van de vaststelling van het bestemmingsplan “Westfriesedijk 3/3a” een hogere waarde worden vastgesteld voor de maximaal toegestane geluidsbelasting.

 

Ter inzage

Het ontwerpbesluit en de daarbij behorende stukken liggen zes weken vanaf vrijdag 19 februari 2021 ter inzage tijdens de beperkte openingstijden bij de publieksbalie in het gemeentehuis, Klaproos 1 te Opmeer. Ook zijn deze stukken raadpleegbaar op de website van de gemeente Opmeer.

 

Indienen zienswijze

Belanghebbenden kunnen binnen de bovengenoemde termijn bij voorkeur schriftelijk een gemotiveerde zienswijze met betrekking tot het ontwerp besluit indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Opmeer, Postbus 199, 1715 ZK te Spanbroek.

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met de afdeling Ruimte en Ondernemen (telefoon 0226 – 363 333).

 

Naar boven