Ontwerp-omgevingsvergunning uitgebreide procedure bouw agrarische bedrijfswoning Reeweg 6 Buren

Logo Ameland

Burgemeester en wethouders van de gemeente Ameland maken bekend dat zij op grond van artikel 2.12, lid 1, sub a, onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht voornemens zijn een omgevingsvergunning te verlenen voor het onderstaande project: alinea

- Bouw van een agrarische bedrijfswoning aan de Reeweg 6 in Buren. De aanvraag omgevingsvergunning is binnengekomen op 23 september 2020 en betreft de activiteiten ‘bouwen’ en ‘handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening’.

Indienen zienswijze

Tegen de ontwerp-omgevingsvergunning (inclusief bijbehorende stukken) én de ontwerpverklaring van geen bedenkingen kunt u schriftelijke of mondelinge zienswijzen indienen. De ontwerpbesluiten liggen samen met de bijbehorende stukken ter inzage van donderdag 18 februari tot en met woensdag 31 maart 2021. In die periode kunt u schriftelijke of mondelinge zienswijzen indienen tegen ontwerpvergunning, ontwerpverklaring van geen bedenkingen of beide ontwerpbesluiten. Wilt u daarbij duidelijk aangeven op welke onderdelen van het ontwerpbesluit uw zienswijze betrekking heeft?

Ballum, 17 februari 2021

College van burgemeester en wethouders van Ameland,

Namens deze:

L.P. Stoel, burgemeester

I. Valk, secretaris-directeur

Naar boven