Ontwerpbestemmingsplan Lindewijck

Logo Veenendaal

Burgemeester en wethouders maken bekend, dat het ontwerpbestemmingsplan Lindewijck met ingang van donderdag 18 februari 2021, zes weken ter inzage ligt (dus tot en met woensdag 31 maart 2021) in het gemeentehuis. Dit op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening.

Het ontwerpbestemmingsplan en de bijbehorende stukken kunt u ook digitaal inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl/viewer/viewer. Bij het tabblad “plannaam of -nummer” vult u de volgende code in: NL.IMRO.0345.BPLindewijck-ow01.

Deze publicatie dient tevens te worden opgevat als de kennisgeving als bedoeld in artikel 1.3.1. Bro (melding voornemen bestemmingsplanherziening). Voor bovengenoemd ontwerpbestemmingsplan is geen milieueffectrapport opgesteld.

Waar gaat het ontwerpbestemmingsplan over?

Het ontwerp voorziet in een juridisch-planologische regeling voor de realisatie van maximaal 167 (zorg)woningen met bijbehorende parkeer- en inrichtingsvoorzieningen.

Geen exploitatieplan

Het verhaal van de kosten voor de realisering van het ontwerpbestemmingsplan is via een anterieure exploitatieovereenkomst verzekerd. Daarom is voor het ontwerpbestemmingsplan geen exploitatieplan opgesteld.

Wilt u een zienswijzereactie hierop geven?

Binnen de genoemde termijn kan een ieder naar keuze digitaal, schriftelijk of mondeling een zienswijze op het ontwerpplan kenbaar maken bij de gemeenteraad van Veenendaal. Digitaal via www.veenendaal.nl/zienswijze en schriftelijk via postbus 1100, 3900 BC Veenendaal, beide o.v.v. ‘zienswijze Lindewijck – Z-1799343’, Als u mondeling uw zienswijze kenbaar wilt maken, kunt u – ook binnen genoemde termijn – een afspraak maken met mevrouw Cornelisse van het team Ruimtelijke Ordening en Bouwen, telefoonnummer (0318) 538 538.

Meer informatie

Als u nog vragen heeft over het indienen van zienswijzen of het ontwerpbestemmingsplan kunt u eveneens contact opnemen met mevrouw Cornelisse van het team Ruimtelijke Ordening en Bouwen via bovengenoemd telefoonnummer.

 

Naar boven