Gemeente De Bilt – Terinzagelegging vastgesteld wijzigingsplan Albert Cuyplaan 60 te Bilthoven

Logo De Bilt

Het college van burgemeester en wethouders van gemeente De Bilt maakt, op grond van artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening (Wro), bekend dat het college van burgemeester en wethouders op dinsdag 9 februari 2021

Het wijzigingsplan ongewijzigd heeft vastgesteld:

• Wijzigingsplan Albert Cuyplaan 60 te Bilthoven.

Plangebied

Het plangebied betreft een onbebouwd perceel aan de Albert Cuyplaan, net ten zuiden van de provinciale weg N234, vlakbij het Vermeerplein. Het betreft uitsluitend het gebied waar de nieuw te realiseren vrijstaande woning is beoogd.

Aanleiding

Aanleiding voor het opstellen van het wijzigingsplan is een verzoek dat is ingediend om gebruik te maken van de wijzigingsbevoegdheid die is opgenomen in het vigerend bestemmingsplan ‘Bilthoven-Noord 2013’. Deze wijzigingsbevoegdheid maakt de realisatie van een vrijstaande woning op het onbebouwde perceel aan de Albert Cuyplaan 60 mogelijk.

Zienswijzen

Tegen het ontwerpwijzigingsplan zijn geen zienswijzen ingediend.

Wijzigingen

Het wijzigingsplan is ongewijzigd ten opzichte van het ontwerpwijzigingsplan.

Terinzagelegging

Het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan met de daarbij behorende stukken ligt vanaf donderdag 18 februari 2021 gedurende zes weken ter inzage. U kunt de stukken online inzien op de landelijke website: http://www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer (planid) is: NL.IMRO.0310.20008WP0007-VG01. De stukken liggen ook ter inzage in het gemeentehuis aan de Soestdijkseweg Zuid 173 te Bilthoven. U hoeft geen afspraak te maken om de stukken in te zien. Dit is wel nodig als u vragen wilt stellen over de stukken.

Beroep en Voorlopige voorziening

Beroep tegen het vaststellingsbesluit kan worden ingesteld door:

  • Een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest tijdig zienswijzen bij het college van burgemeester en wethouder kenbaar te maken.

Beroep kan worden ingesteld van donderdag 18 februari 2021 tot en met woensdag 31 maart 2021 bij de:

Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State

Postbus 20019

2500 EA Den Haag

Het wijzigingsplan treedt na afloop van de beroepstermijn in werking. Het beroep schorst de werking van het wijzigingsplan niet. Daarvoor moet een afzonderlijk verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, op voornoemd adres.

Meer informatie

Voor specifieke vragen en opmerkingen over het vastgestelde wijzigingsplan en de procedure kunt u contact opnemen met Jeroen Theeuwen van de gemeente De Bilt via j.theeuwen@debilt.nl of telefoonnummer (030) 228 94 69.

Naar boven