Gemeente Smallingerland - verlening omgevingsvergunning uitgebreid - de bouw van 45 woningen op de locatie In de Luwte 1 (Drachtstervaart).

Logo Smallingerland

Uitgebreide procedure

Er is een omgevingsvergunning verleend voor:

 

  • 1.

    de bouw van 45 woningen op de locatie In de Luwte 1 (Drachtstervaart).

Bekijken

De beschikking, de ruimtelijke onderbouwing, en de bijbehorende stukken, liggen met ingang van donderdag 18 februari 2021 gedurende zes weken ter inzage. De beschikking is in te zien:

  • 1.

    In het gemeentehuis aan de Gauke Boelensstraat 2 te Drachten, alleen na telefonische afspraak.

  • 2.

    Op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl met plannummer: NL.IMRO.0090.OV2020SDV009-0401.

Reageren

Tegen deze beschikking kan van 19 februari 2021 tot 2 april 2021 beroep worden aangetekend. Het beroepsschrift moet in tweevoud worden ingediend bij de rechtbank Noord-Nederland, Afdeling Bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD Groningen. Voor de behandeling van uw beroep is griffierecht verschuldigd. Let op: alleen als u belanghebbende bent én tijdig zienswijzen heeft ingediend tegen de ontwerpbeschikking, kunt u beroep instellen, tenzij u aantoont redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest tijdig zienswijzen in te brengen. Als de beschikking afwijkt van de ontwerpbeschikking die ter inzage heeft gelegen kunt u als u geen zienswijzen heeft ingediend, beroep instellen voor zover het beroepschrift betrekking heeft op deze afwijkingen.

In werking treden

De beschikking treedt in werking nadat de termijn voor het indienen van een beroepschrift is verstreken. Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van deze beschikking niet. Hebben u of derde belanghebbenden er veel belang bij dat deze beschikking niet in werking treedt, dan kan een voorlopige voorziening worden gevraagd bij de voorzieningenrechter van rechtbank Noord-Nederland, Afdeling Bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD Groningen. Wanneer een voorlopige voorziening wordt aangevraagd treedt de beschikking pas in werking nadat hierover een beslissing is genomen.

 

Naar boven