Rectificatie

Logo Roosendaal

Vanwege een onvolkomenheid in de oorspronkelijke bekendmaking is het nodig een rectificatie te plaatsen.

Vastgestelde bestemmingsplan Vroenhoutseweg 16

NL.IMRO.1674.2110VROENHOUT16-0401

Burgemeester en wethouders van Roosendaal maken bekend dat vanaf maandag 22 februari 2021 voor de duur van zes weken ter inzage ligt:

  • -

    Het door de gemeenteraad in zijn vergadering van 25 juni 2020 vastgesteld bestemmingsplan ‘Vroenhoutseweg 16’ NL.IMRO.1674.2110VROENHOUT16-0401.

Planinhoud

Het bestemmingsplan biedt initiatiefnemer de mogelijkheid de bestaande stallen van het voormalig agrarisch bedrijf aan de Vroenhoutseweg 16 te slopen en in plaats daarvan een woning te bouwen op zijn perceel aan de Hogeweg in het kader van de Ruimte voor ruimte regeling.

Beroep

Tegen het vastgestelde bestemmingsplan kan beroep worden ingesteld door belanghebbenden, die tijdig een zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan hebben kenbaar gemaakt, alsmede door belanghebbenden, die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar te maken.

Beroep kan worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage, waarbij tevens een voorlopige herziening (schorsing inwerkingtreding besluit) kan worden gevraagd bij de voorzitter van die afdeling.

Het bestemmingsplan ligt ter inzage in het stadskantoor te Roosendaal. Vanwege covid-19 is het bestemmingsplan enkel in te zien op afspraak. Het is mogelijk om een afspraak te maken met mevrouw Et-talai of mevrouw Scholte van het team Ruimte Wonen Grond voor een persoonlijk gesprek. Het gesprek is dan bedoeld als nadere toelichting op de strekking en inhoud van het plan.

Deze kennisgeving met daarbij een verwijzing naar de achterliggende stukken is tevens te vinden op de website van de gemeente Roosendaal www.roosendaal.nl alsmede op www.ruimtelijkeplannen.nl/viewer/viewer?planidn=NL.IMRO.1674.2110VROENHOUT16-0401.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Karima Et-Talai, tel. 14 0165, email: k.ettalai@roosendaal.nl of Bente Scholte, tel. 14 0165, email: b.scholte@roosendaal.nl 

Roosendaal, 19 februari 2021,

Burgemeester en wethouders van Roosendaal,

Mr. H.J.M. van Midden, burgemeester

E. Franken, secretaris.

Naar boven