Ontwerp omgevingsvergunning tennispark LTC DEM te Beverwijk (fase 2) 2020WB0297

Logo Beverwijk

Burgemeester en wethouders van Beverwijk maken bekend dat zij voornemens zijn om met toepassing van artikel 2.1 lid 1 sub a juncto 2.10 en artikel 2.1 , lid 1, sub b juncto artikel 2.11 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht een omgevingsvergunning te verlenen voor het uitbreiden van tennispark LTC DEM gelegen aan de Spaarnestraat 1B te Beverwijk.

De Lawn Tennis Club Door Eendracht Macht (hierna: LTC DEM) heeft het voornemen de inrichting van hun sportterrein aan te passen. Momenteel beschikt de vereniging over zeven tennisbanen. Graag wil zij in de nieuwe situatie naar acht tennisbanen en 2 padelbanen.

Aanvrager heeft de omgevingsvergunning gefaseerd aangevraagd. Onderhavige aanvraag betreft een aanvraag voor de 2e fase en omvat een omgevingsvergunning voor de activiteiten bouwen en uitvoeren van werken en werkzaamheden.

De aanvraag omgevingsvergunning activiteit bouwen is aangevraagd voor de volgende activiteiten:

- bouw 4 meter hoge muren padelbanen.

- Plaatsen van een duiker t.b.v. realisatie tijdelijke ontsluiting

Tevens is een omgevingsvergunning voor het uitvoeren van werken en werkzaamheden aangevraagd t.b.v. verleggen sloot, bouwrijpmaken terrein (waaronder mede het vergraven grond voor de watergang, masten, bekabeling),

Deze aanvraag maakt bovenstaande activiteiten, uitgezonderd het realiseren van een tijdelijke ontsluiting, mogelijk.

 

De termijn dat de ontwerp omgevingsvergunning ter inzage ligt duurt zes weken, deze begint op 18 februari 2021. Binnen deze termijn kan een ieder zijn of haar zienswijze over de ontwerp omgevingsvergunning naar voren brengen.

Op werkdagen is de ontwerp omgevingsvergunning met de bijbehorende stukken in te zien bij de informatiebalie van het Stadhuis van Beverwijk, Stationsplein 48 in Beverwijk. De informatiebalie is geopend op donderdag van 09:00 uur tot 20:00 uur en op overige werkdagen van 09:00 uur tot 16:00 uur. Alleen op dinsdag zijn de openingstijden van 09:00 uur tot 12:30 uur. De ontwerp omgevingsvergunning is ook te raadplegen op www.beverwijk.nl via het kopje ‘publicaties’, ‘bekendmakingen’ en vervolgens ‘omgevingsvergunningen uitgebreid’. In verband met het Corona-virus verzoeken wij u voor het fysiek inzien van de stukken een afspraak te maken via 0251-256256.

U kunt uw zienswijze zowel schriftelijk als mondeling naar voren brengen. Uw schriftelijke zienswijzen richt u aan het college van burgemeester en wethouders van Beverwijk, postbus 450, 1940 AL Beverwijk.

Na verwerking van eventueel ingediende zienswijzen neemt het college van burgemeester en wethouders een besluit omtrent de omgevingsvergunning. Indien ons college besluit om de omgevingsvergunning te verlenen, dan wordt de omgevingsvergunning ter inzage gelegd. Belanghebbenden kunnen dan gedurende zes weken beroep instellen bij rechtbank Noord-Holland.

Beverwijk, 17 februari 2021

Burgemeester en wethouders van Beverwijk,

Naar boven