Ontwerpbesluit omgevingsvergunning en ontwerp Verklaring van geen bedenkingen voor realisatie zonnepark Zomereiken aan de Berkenhofweg te Groenlo

Logo Oost Gelre

Burgemeester en wethouders van Oost Gelre maken bekend dat zij op basis van artikel 2.12, eerste lid, onder a, sub 3, van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) voornemens is een omgevingsvergunning te verlenen voor realisatie van een zonnepark aan de Berkenhofweg te Groenlo. De omgevingsvergunning is aangevraagd voor de activiteiten ‘bouwen’, ‘handelen in strijd met regels ruimtelijke ordening’ en ‘werk, of werkzaamheden uitvoeren’.

De gemeenteraad heeft in de vergadering van 9 februari 2021 besloten om naar aanleiding van deze aanvraag om omgevingsvergunning een ontwerp Verklaring van geen bedenkingen af te geven.

Ter inzage

Het ontwerpbesluit omgevingsvergunning, de bijbehorende ruimtelijke onderbouwing, de ontwerp Verklaring van geen bedenkingen en overige stukken liggen vanaf 19 februari 2021 voor een periode van zes weken voor een ieder ter inzage, dus tot en met 1 april 2021.

Het plan kan op afspraak worden ingezien bij de centrale balie van het gemeentehuis, Varsseveldseweg 2 te Lichtenvoorde. Ook kunt u het plan hier digitaal raadplegen of rechtstreeks op de nationale website RO-plannen (www.ruimtelijkeplannen.nl). Daarnaast kunt u de planbestanden vinden op de website http://ruimtelijkeplannen.oostgelre.nl. Het plan heeft het plannummer NL.IMRO.1586.PBBUI2025-OW01.

Om een afspraak te maken om de stukken in te zien, kunt u contact opnemen met de gemeente Oost Gelre via telefoonnummer (0544) 39 34 82. U kunt ook een mail sturen naar RO@oostgelre.nl.

Zienswijzen

Gedurende bovengenoemde termijn kan een ieder schriftelijk, dan wel mondeling (op afspraak via nummer 0544-393482), en gemotiveerd zijn zienswijze over het ontwerpbesluit indienen. Zienswijzen tegen de ontwerp-omgevingsvergunning kunnen worden gericht aan het College van burgemeester en wethouders van Oost Gelre, postbus 17, 7130 AA Lichtenvoorde.

Zienswijzen tegen de ontwerp Verklaring van geen bedenkingen kunnen worden gericht aan de gemeenteraad van Oost Gelre, postbus 17, 7130 AA Lichtenvoorde.

In de zienswijze moet worden aangegeven op welke onderdelen van het ontwerpbesluit dan wel de ontwerp-verklaring van geen bedenkingen de zienswijze betrekking heeft.

 

Naar boven