Gemeente Alkmaar - participatie voorontwerpbestemmingsplan - Picassolaan 201, Alkmaar

Logo Alkmaar

Burgemeester en wethouders van Alkmaar maken bekend dat het voorontwerpbestemmingsplan Picassolaan 201 in Alkmaar gereed is voor participatie.

Gebied

Het gebied waarop het voorontwerpbestemmingsplan betrekking heeft, is aan de noordzijde begrensd door de Hoevervaart en de Picassolaan, aan de oostzijde door de Picassolaan en het voormalige COA-terrein, aan de zuidzijde door het voormalige COA-terrein en Rijksweg N9 en aan de westzijde door Rijksweg N9 en de Hoevervaart.

Doel

Het voorontwerpbestemmingsplan Picassolaan 201 in Alkmaar voorziet in de herontwikkeling van het perceel Picassolaan 201, waarbij de bouw van maximaal 146 woningen, verdeeld over 3 appartementengebouwen, mogelijk wordt gemaakt.

Inzien

Het voorontwerpbestemmingsplan ligt voor een ieder gedurende zes weken ter inzage met ingang van donderdag 18 februari 2021 tot en met woensdag 31 maart 2021 bij de servicebalie Vergunning & subsidieverlening van het Stadskantoor aan het Mallegatsplein 10 te Alkmaar. De servicebalie werkt alleen op afspraak. U kunt een afspraak maken via www.alkmaar.nl of via telefoonnummer 14 072.

Daarnaast kunt u het bestemmingsplan langs elektronische weg inzien via www.ruimtelijkeplannen.nl of via de link: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.0361.BP00178-0101

In verband met de landelijk genomen maatregelen vanwege het coronavirus wordt gevraagd een bezoek aan het Stadskantoor zoveel mogelijk te vermijden. Voor het inzien van het bestemmingsplan vragen wij u dan ook om zoveel mogelijk gebruik te maken van bovengenoemde digitale mogelijkheden.

Indien u het bestemmingsplan desondanks wilt komen inzien, dan zullen wij in overleg met u zoeken naar een passende oplossing. Neemt u dat geval contact op via telefoonnummer 14 072.

Inspraakr eacties

Gedurende de termijn dat het voorontwerpbestemmingsplan voor participatie ter inzage ligt, kan eenieder schriftelijk een reactie op het plan indienen. Reacties kunnen worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders, t.a.v. vakgroep Ruimtelijke Plannen, Postbus 53, 1800 BC Alkmaar of via post@alkmaar.nl. Inspraakreacties moeten zijn ondertekend en voorzien van naam en adres.

Burgemeester en wethouders van Alkmaar

Naar boven